OVO JE LICE APSOLUTNOG OČAJA: Moja beba se ugušila ćebetom!
Foto: Facebook/Jordan DeRosier

prevelika tuga

OVO JE LICE APSOLUTNOG OČAJA: Moja beba se ugušila ćebetom!

Uznemirena majka napisala je na Fejsbuku da je njen sedmomesečni sin tragično preminuo

Objavljeno:

Pre par dana se na Fejsbuku brzinom svetlosti proširio status majke koja se nakon smrti sedmomesečnog sina našla pod opsadom protivnika vakcinacije i, na kraju, javno ispričala svoju priču...

Jordan DeRosier iz Puyallupa u Washingtonu otkrila je svoju neverovatnu tugu s kojom živi samo dan nakon tragične smrti svog sina. Uznemirena majka napisala je na Fejsbuku da je njen sedmomesečni sin tragično preminuo.

Zaprosio svoju dugogodišnju devojku i NJENU SESTRU: Ali kad čujete zašto, odmah ćete prestati da osuđujete!

Ipak, samo nekoliko dana kasnije, mlada majka morala je javno da objasni šta se to dogodilo kako bi sprečila sve veći broj ljudi koji su u komentarima za smrt deteta okrivili vakcine i njihove posledice.

Njen sin se, naime,ugušio zapetljavši se u ćebence tokom noćnog spavanja.

- Vama, koji i dalje komentarišete i šaljete nam poruke pokušavajući da okrivite vakcinaciju za smrt našeg sina - prestanite. U početku nisam htela da objašnjavam kako je Sloan umro zbog krivice i straha od osuđivanja. Ali neću dopustiti da se krivica svali na nedužne - napisala je u objavi.

- Te poslednje večeri stavila sam ga u krevetić s njegova dva ćebenceta, od kojih je jednu napravila njegova prabaka, i s drugim, sivim ćebetom, od kog se ne odvaja od rođenja. Tokom spavanja nekako je provukao sivo ćebence kroz rešetkice krevetića i zapetljao se u njega. Ujutro sam ga pronašla na stomaku s ćebetom oko glave. Kad sam ga izvukla iz ćebeta i okrenula bio je plav. Počela sam da vrištim ... - objasnila je.

- Nikad ne mislite da će se to dogoditi baš vama. Nikad vam ne padne na pamet da će to biti vaša beba. Molim vas, ne stavljajte bebe da spavaju s ćebencima. Molim vas! Imao je samo 7 meseci, i ja sam mislila zato jer je puzao i pokušavao da se digne na noge, da mu se ništa ne može dogoditi zbog jednog ćebeta. Ovo je lice ogromne, nezamislive tuge, lice čežnje, slomljenog srca, ogromne krivice koju nosim. Nikad neću prestati da se osećam odgovornom - objavila je.

- Proživljavaću njegovu smrt do kraja života, a znam šta sam drugačije mogla da uradim. Molim Vas, naučite nešto iz ove moje greške koja je uništila moj svet - završava DeRosier.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.