KAD 5 MILKI ODE NA SVADBU, to izgleda bolesno dobro! OVOGA U SRBIJI NEMA, ali od njih će vam vilica pasti na pod! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube / Olaniyan Tosin

bahato

KAD 5 MILKI ODE NA SVADBU, to izgleda bolesno dobro! OVOGA U SRBIJI NEMA, ali od njih će vam vilica pasti na pod! (FOTO) (VIDEO)

Nebiste poverovali u lukzuz ove svadbe, a ni koja zvezda je pevala

Objavljeno:

Folorunšo Alakija jedna je od najbogatijih žena na svetu sa procenjenih više od 1,7 milijardi evra. Venčanje njenog sina Folarina bilo jedno od najskupljih ikada.

IMA SE, MOŽE SE: Da li je ovo najgluplja stvar na koju bogataši troše pare?! (FOTO) (VIDEO)

Folarino je oženio iranku Nazanin Jafarin u palati Blenheim u Oksfordšireu.

Na venčanje je po procenama potrošeno i više od 5,3 miliona evra.

Među ukrasima u sali se našlo milion belih ruža, torta je bila ukrašena stotinama ukrasnih belih ruža, a goste je zabavljao Robin Tik koji je za nastup dobio oko 168.000 evra.

Gosti su jeli delikatese poput pačjih jaja, tartufa, jestivog cveća, šampanjca…Na mermerni pod mladenci su ugravirali svoje inicijale u zlatu, što je koštalo oko 221.000 dolara.

???????? #FloandNaza

Објава коју дели Temi Otedola (@jtofashion) дана

Porodica je rodbini i prijateljima iz njihove rodne Nigerije platila put i osigurala smeštaj, kao i Robinu Tiku, kojem su takođe platili put iz SAD-a, kako prenosi Dejli Mejl.

Folorunso Alakija bogatstvo je stekla na naftnim poljima, a "Forbs" ju je proglasio 14. najbogatijom ženom u Africi, i najbogatijom ženom u Nigeriji. Na listi najmoćnijih žena sveta se nalazi na 80. mestu.

Nazanina majka (51) je proglasila bankrot 2014. godine, a njen brat je završio u zatvoru nakon što je uhvaćen u vožnji pod dejstvom kokaina.

Mlada ranije bila u vezi sa bratom Kim Kardašijan, Robom. Folarino je ranije bio oženjen i iz tog braka ima ićerku, a supruga mu je preminula od raka pre nekoliko godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.