Šta sve možete da otkrijete nakon smrti bližnjih? Od tajne ljubavi do dece i braće za koje niste znali!

ĆUTALI DO GROBA

Šta sve možete da otkrijete nakon smrti bližnjih? Od tajne ljubavi do dece i braće za koje niste znali!

Da ljude i njihove tajne nikada ne možete upoznati do kraja, svedoče priče ljudi širom sveta koji su otkrivali razne stvari nakon smrti voljenih osoba
Objavljeno: 21:04h

Niko nikoga ne može u potpunosti poznavati, što se naročito dokaže nakon smrti bliske osobe. Gubitak voljenih različito utiče na različite ljude, ali definitivno za sve predstavlja jedno od najtežih iskustava u životu. Od planiranja do odlaska na sahranu, borbe sa tugom i uspomenama, materijalnim gubitkom, do onog najvećeg - emotivnog...može vam se dogoditi da među pokojnikovom ostavštinom naletite na stvari o kojima ne biste rado raspravljali s drugima. Na sajtu "Reddit" neko je pitao ljude šta je najčudnije što su pronašli nakon smrti bliske osobe, a Independent je izdvojio neke od najzanimljivijih odgovora:

- Moj deda je navodno školovao četvoro ili petoro dece tokom 70-ih i 80-ih. On je dolazio iz vrlo siromašne porodice, a školovao se samo zato što je dobio stipendiju, pa je odlučio da će i sam dati poštenu svotu kako bi isto to omogućio još nekim jako siromašnim porodicama kad je bio stariji - napisao je sandman91. - Nakon što mi je umrla baka, pakovalii smo njenu odeću kako bi je poslali u dobrotvorne svrhe. Tad smo pronašli njenu torbicu (bila je godinama bolesna i nije je koristila). U novčaniku se nalazilo ljubavno pismo koje je nosila sa sobom više od 60 godina. A nije ga pisao moj deka. Bilo je od muškarca s kojim je izlazila pre nego što je upoznala dedu, a koji je otišao u Drugi svetski rat. Pisao joj je iz Engleske tačno pre dana D, pa pretpostavljamo da je umro tamo - piše nacho-bitch.
- Otkrio sam da je moj tata pisao zlobna pisma i duhovite primedbe po svojim knjigama, što mi je bilo sjajno - kaže Vaerose. - Kad mi je umrla baka pre osam godina, moje tetke i ujaci (moja mama ima petoro braće i sestara) pronašli su kutiju. Unutra se nalazila crno-bela fotografija nekog malog dečaka, a na poleđini je pisao datum rođenja i bolnica u kojoj je beba rođena. Ispalo je da je moja baka dala jedno dete na usvajanje nakon što je rodila moju mamu, što je značilo da negdje svijetom luta moj izgubljeni ujak. No, koliko znam, još ga nitko nije pokušao pronaći - rekao je hydroc. - Dok smo čistili dedinu kuću nakon njegove smrti, otkrili smo dokumenta njegovog oca kad je imigrirao u SAD. Ispalo je da je smo poslednjih stotinak godina pogrešno pisali porodično prezime - napisao je Jakepw The Snake (Espreso.co.rs / express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.