HAOS U AVIONU, PUTNICI NE VERUJU ŠTA RADI OVAJ ČOVEK: Digao noge i stavio TAČNO IZNAD NJE, sve je SNIMLJENO
Avion, Foto: Profimedia

užas

HAOS U AVIONU, PUTNICI NE VERUJU ŠTA RADI OVAJ ČOVEK: Digao noge i stavio TAČNO IZNAD NJE, sve je SNIMLJENO

Nije neuobičajeno da se dogode različite situacije u avionima, ali retko kad vidimo nekoga koji se toliko opusti

Objavljeno:

U poslednjih nekoliko dana, na internetu se širi smešan video navodno snimljen u avionu. Priča kaže da se jedan putnik toliko opustio da je stavio svoje noge iznad glave svog saputnika, na šta mu je ona genijalno odgovorila. Kao kaznu, on je odlučio da mu nalakira nokte, dok su ostali putnici pratili situaciju smehom i odobravanjem.

Međutim, zabava je prestala kada se pojavila stjuardesa u tom delu avionske kabine. Probudila je usnulog putnika i zamolila ga da spusti noge tamo gde im je mesto. Video je postao hit na svim društvenim mrežama pre nedelju dana, ali vredi napomenuti da su korisnici "Reddita" doveli u pitanje njegovu autentičnost iz nekoliko razloga.

Na primer, većina avio-kompanija strogo zabranjuje lakiranje noktiju tokom leta, pa je teško poverovati da stjuardesa nije reagovala na ovaj incident. Sumnju su dodatno izazvali upaljeni svetla, putnici sličnih godina, činjenica da niko nije bio vezan.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.