ZA OVOM ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE MUŠKARCI GUBE GLAVE: Džulia je IZJAVILA da sada želi da snima NA OVAJ NAČIN
Džulia en, Foto: Printscreen / Instagram / juliaann.fans.page

GNUSNO

ZA OVOM ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE MUŠKARCI GUBE GLAVE: Džulia je IZJAVILA da sada želi da snima NA OVAJ NAČIN

Iskrena ispovest glumice industrije za odrasle.

Objavljeno:

Iskusna glumica filmova za odrasle Džulia En nedavno je otkrila javnosti da više neće snimati scene sa muškarcima. Ova odluka je iznenadila mnoge, ali ova zavodljiva lepotica je iskreno otvorila dušu o razlozima koji stoje iza ove promene u njenom profesionalnom životu. Džulia En je započela svoju karijeru u industriji filmova za odrasle pre više od dve decenije, ali sada je odlučila da se ekskluzivno fokusira na scene koje uključuju isključivo ženske koleginice. U iskrenom razgovoru za podkast Holly Randall Unfiltered, ova četrdesetčetvorogodišnja glumica je objasnila da je ovu odluku donela nakon što se udala za svog supruga, koji nije deo industrije.

Zvezda filmova za odrasle donela drastičnu odluku

Razlozi iza odluke

Džulia je istakla da njen suprug nije ljubomoran tip i da je podržao njenu odluku. Međutim, ona je otkrila da je njen izbor usko povezan sa prirodnim procesom starenja njenog tela i sa činjenicom da nije sklon redovnom odlasku u teretanu. Ova iskrena ispovest je pokazala da su privatni život i prirodne promene u telu bile ključni faktori u odluci o promeni profesionalnog usmerenja.

-Razlog zašto sam prestala raditi sa momcima je taj što, kao žena koja stari... otkrila sam da ne mogu kontrolisati gde mi se mast skuplja u sceni sa muškarcima. Ovo je moja stvarnost i bez gluposti. Kada imam se*s sa devojkom, mogu se pozicionirati, mogu to raditi na određeni način, mogu biti malo više senzualna. Ali kada je momak iza tebe, to je samo penetracija i stvari se jednostavno dešavaju - rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

01:10

DA LI JE KASNO DA ŽENE RAĐAJU NAKON 30. GODINE? Ginekolog obelodanio: POSTOJI NAUČNO OBJAŠNJENJE!

(Espreso / Srećna republika / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.