LEGLI DA SPAVAJU, A ONDA SE ODJEDNOM ČULO MUKANJE KRAVA: Muž iskočio iz kreveta i U ČUDU gledao ono što ŽENA RADI
Muž i žena, Foto: Printscreen/TikTok/himandherofficial

hit

LEGLI DA SPAVAJU, A ONDA SE ODJEDNOM ČULO MUKANJE KRAVA: Muž iskočio iz kreveta i U ČUDU gledao ono što ŽENA RADI

Ona se na ovaj način borila protiv nesanice

Objavljeno:

Problemi sa nesanicom sve su učestaliji kod mnogih ljudi. Razlozi mogu biti razliliti, a nedostatak kvalitetnog sna može za posledicu da ima brojne zdravstvene probleme. Zato se mnogi dovijaju na razne načine kako da lakše zaspu.

Na snimku koji je osvojio internet vidi se jedan bračni par koji je legao u krevet na spavanje. I taman kada je je sve utihnulo začulo se mukane krava. Kako ne žive na selu ovaj zvuk je iznenadio muškarca, posebno što je dopirao sa suprotne strane kreveta na kome je ležala njegova žena.

Muškarac je skočio kao operan iz kreveta ne shvatajući šta se dešava. Ispostavilo se da je njegova supruga uključila zvuk mukanja krava na svom tabletu kako bi lakše zaspala. Kad je shvatio šta se dešava njen muž je počeo da se smeje ne verujući šta se dešava.

Iako se on kidao od smeha, žena je ostala potpuno ozbiljna i nijednog trenutka se nije ni osmehnula.

- Molim te, pokušavam da zaspim- okrenula se i rekla mužu u jednom trenutku, dok on od smeha nije mogao da dođe do reči.

Pokušavajući da shvati šta je naumila, njen muž je na kraju ponovo legao u krevet, ali nije uspevao da zaspi jer mu je mukanje s druge strane odvlačilo pažnju i teralo ga na smeh.

Kako se ispostavilo u pitanju je bila skrivena kamera poznatih tikokera Riki i Lizli, koji su na ovoj platformi vrlo popularni. Video je sakupio preko 670. 000 sviđanja a ljudi su bili oduševljeni kako je ona uspela da odglumi i ostane ozbiljna do kraja.

- Kako nisi počela da se smeješ?

- Zamisli da se stvarno uspavaš sa zvukom krava

- Kako se ona uspeva da se ne smeje dok radi ovakve snimke.

- Ovo je nešto najzabavnije što sam ikada čuo.

- Mislim da ona želi kravu za kućnog ljubimca - bili su neki od komentara.

Ovaj par često radi slične sadržaje, a žena je ta koja ima glavnu ulogu u ovakvim i sličnim komičnim snimcima. Mnogi korisnici mreže ih vole zbog njihove prirodnosti i spontanosti.Tajna njihovog uspeha leži u tome što ona ostaje vrlo ozbiljna u komičnim situacijama. Neki su komentarisali koliko je zadivljujuće da joj ne ponestaje ideja i kako uspeva svaki put da "upeca" novom šalom svog supruga, koji više ne zna kada je ona ozbiljna a kada se šali.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.