OVAJ VIDEO TOPI SRCA, RETKO KO JE OSTAO IMUN NA PRVI SUSRET DVE SESTRE: Toliko je dirljivo da će SUZE same krenuti
Prvi susret sestre sa tek rođenom bebom, Foto: Printscreen Instagram/kimmy.houghton

preslatko

OVAJ VIDEO TOPI SRCA, RETKO KO JE OSTAO IMUN NA PRVI SUSRET DVE SESTRE: Toliko je dirljivo da će SUZE same krenuti

Poseban trenutak iz bolnice podelila je jedna majka na svom Instagram profilu nedugo nakon porođaja

Objavljeno:

Jedan od najemotivnijih trenutaka u porodičnom životu je kada dete prvi put upozna svog novorođenog brata ili sestru. Roditelji često strepe od reakcije mališana, ali taj dragoceni trenutak može postati neprocenjiva uspomena.

Jedan takav poseban trenutak podelila je jedna majka na svom Instagram profilu nedugo nakon porođaja. U videu se vidi reakcija njenog starijeg deteta, Stivi Kejt, na susret sa mlađom sestrom u bolnici.

Stivi Kejt je bila izuzetno uzbuđena zbog tog susreta i donela je plišanu igračku sa sobom. Čim je ušla u sobu i ugledala mamu i bebu, osmehnula se. Onda je pružila plišanu igračku majci i radoznalo posmatrala malu bebu. Nakon nekog vremena, preselila se u majčino krilo, a ona joj je pažljivo stavila bebu u naručje. Stivi Kejt je nežno prislonila glavicu na bebu, ispunjena nežnošću.

Video je brzo postao viralan, privukavši više od dva i po miliona pregleda i gotovo 70.000 lajkova. Reakcija male Stivi Kejt dirnula je mnoge gledaoce videa.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.