OŽENIO SPOJENE BLIZNAKINJE, A HOĆE ODNOSE SAMO SA JEDNOM: Nikome nije jasno KAKO JE TO ZAMISLIO, ovo još niste čuli
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/ reyahthelastdragon

JEZIVO

OŽENIO SPOJENE BLIZNAKINJE, A HOĆE ODNOSE SAMO SA JEDNOM: Nikome nije jasno KAKO JE TO ZAMISLIO, ovo još niste čuli

Ebi i Britani Hensel su se venčale za Džoša Bovlinga još 2021. godine i svi se pitaju kako izgleda njihov intimni život, s obzira da sestre dele organe od struka na dole

Objavljeno:

Džoš Bovling ima 33 godine i bivši je vojni veteran i medicinski brat, a prema nekim saznanjima 2021. godine oženio je Ebi Hensel, sijamsku bliznakinju koja deli organe sa sestrom Britani.

Pošto zakonski može da oženi samo jednu, Džoš je oženio Ebi, ali mnogi se pitaju da li je i Britani zaljubljena u njega i spremna da sa njim deli postelju jer sestre dele reproduktivne organe.

"Šta se dešava kada jedna od njih želi da spava sa Džošom, a druga ne?" To je pitanje koje se najčešće postavlja ovih dana na TikToku.

@asharqnews رأسان وجسد واحد.. أشهر توأم ملتصق توجهان "رسالة للكارهين" بعد إعلان زواج إحداهما #الشرق #الشرق_للأخبار ♬ original sound - Asharq News الشرق للأخبار

Korisnici ove društvene mreže kažu da ova veza može da funkcioniše jedino ako ovaj par voli trojku, jer će Ebi uvek morati da u bračnu postelju dovede i svoju sestru, Britani.

Poznate bliznakinje funkcioništu tako što jedna drži kontrolu nad levom rukom i nogom, dok druga upravlja desnom rukom i nogom, a reproduktivne organe dele.

Ko je čovek koji je oženio spojene bliznakinje?

Priča se da Džoš Bovling ima bivšu ženu sa kojom deli starateljstvo nad ćerkom. Par se venčao 2010. godine, da bi se razveli 2019. godine i imaju ćerku od osam godina.

Međutim, dve godine nakon što je Džoš oženio sijamske bliznakinje, dobio je tužbu od bivše žene u kojoj ona od njega traži genetsko testiranje jer nije sigurna da je dete njegovo. S obzirom da je njegova bivša supruga posle razvoda dobila još jedno dete, sumnja se da se genetsko testiranje traži za to drugo dete.

Bonus video:

10:19

PRIČALI DA JE BILO KRAĐE, KAD SE OGLASIO ODIHR, UČUTALI SU Dunja Simonović Balić: Opozicioni lideri se tek sad setili 3. zahteva

(Espreso/Stil/Vanja Milenković/Espreso zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.