BAKA SE PO 6 SATI DNEVNO SNIMA, A DEDI TO NE SMETA: Unuk joj BRANI, a onda je dobila PONUDU koja se ne odbija...
Baka gejmerka, Foto: Printscreen/youtube/SypherPK

najstarijA gejmerka

BAKA SE PO 6 SATI DNEVNO SNIMA, A DEDI TO NE SMETA: Unuk joj BRANI, a onda je dobila PONUDU koja se ne odbija...

Kada je unuk čuo da hoću da strimujem dok igram, bio je zgrožen

Objavljeno:

Jedna 75-godišnja baka iz Škotske postala je senzacija u svetu video-igrica nakon što se udružila s jednim od najpoznatijih svetskih Fortnajt igrača.

Ket Bovi, poznata pod pseudonimom GrumpyGran1948, bila je navučena na Fortnajt otkako ju je s ovom igricom upoznao njen tada sedamnaestogodišnji unuk.

Ona provodi do šest sati dnevno igrajući se onlajn - gde je njene veštine i urnebesne komentare uočio američki jutjuber SypherPK.

"Kada sam prvi put rekla svom unuku da ću početi da strimujem, bio je zgrožen. Rekao je: 'Ne možeš to da radiš - niko neće da te gleda, niko neće da te prati'. Naravno, sada se ujeo za jezik", kaže ona.

Iako joj se igra veoma dopala, nije joj se dopao jezik koji koriste igrači.

"Kada sam počela da strimujem, želela sam da imam ekipu, ali nisam imala nikoga sa kim bih mogla da igram. Igrala sam sa nasumičnim timovima, ali zaista mi se nije dopalo ono što sam čula - bilo je prilično toksično".

Stvari su se pokrenule nakon što ju je primetio na mreži superstar igrač SypherPK i ponudio joj da igraju zajedno.

"Pozvao me je da igramo zajedno, a to je bila ponuda koja se ne odbija", kaže ona. Njihov prvi "duo" prikupio je više od pola miliona pregleda, a Grumpygran1948 sada ima hiljade odanih navijača širom sveta.

Ket insistira na tome da neće dozvoliti da joj novostečena slava u igricama padne na glavu ili da joj stane na put porodičnom životu, a njen muž je srećan što se ona prepušta svom noćnom hobiju.

"Nikada nisam dozvolia da to naruši moj privatni život. neko će možda završiti svoj dan tako što će gledati TV, a ja ču da pređem na Fortnajt", kaže bakica za BBC.

Bonus video:

01:38

KINA DECI OGRANIČILA IGRANJE IGRICA NA 3 SATA: Kakva je situacija kod nas?

(Espreso/24sedam/V.I./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.