MULTIMILIONER SKRIVAO BOGATSTVO OD SINA SVE DOK NIJE NAPUNIO 20 GODINA: Kad čujete razlog ostaćete šokirani
Novac, Foto: Uprava carine

neverovatno

MULTIMILIONER SKRIVAO BOGATSTVO OD SINA SVE DOK NIJE NAPUNIO 20 GODINA: Kad čujete razlog ostaćete šokirani

Uvek su mu govorili da se "porodica mnogo zadužila" kako bi održala kompaniju

Objavljeno:

Kineski multimilioner, Džang Judong, krio je ogromno bogatstvo od sina sve dok nije napunio 20 godina, a razlog je iznenadio javnost.

Reč je o osnivaču i predsedniku kompanije koja proizvodi poslasticu “Mala Prince”, a njeni počeci su vezani za rađanje naslednika Džanga Zilonga.

Mladić je otkrio medijima da nije znao ništa o “materijalnom statusu svog oca”, iako je bio svestan da poseduje popularni brend, prenosi NDTV.

Uvek su mu govorili da se “porodica mnogo zadužila” kako bi održala kompaniju, a odrastao je u običnom stanu u okrugu Pingđang i nije tražio “vezu” da bi se školovao.

Pošto je diplomirao odlučio je da se zaposli i sa mesečnom platom od 800 dolara pomogne porodici da “vrati dugove”.

Novac
foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

Tada mu je otac otkrio koliko zapravo ima novca. Ne dugo potom preselili su se u novoizgrađenu vilu od 1,4 miliona dolara, a Džang je počeo da radi u porodičnoj kompaniji.

Velika “laž” bila je osmišljena kako bi se naslednik podstakao da “naporno radi i postigne uspeh u životu”. Otac razmatra da mu ostavi kompaniju, ukoliko opravda očekivanja.

Nesvakidašnja priča izazvala je debatu na kineskim mrežama, pri čemu su pojedinci odbili da poveruju u nju, i nazvali je “bajkom”.

Drugi su podržali oca i njegov plan, a jedan korisnik je napisao: ”Verujem u priču. Brend je počeo da se reklamira tek poslednjih godina. Verovatno zato što je sin diplomirao i više nije bilo potrebe da se krije”.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Telegraf/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.