ČOVEK BIO MRTAV 20 MINUTA, PA DETALJNO OBJASNIO ŠTA JE DOŽIVEO NA DRUGOJ STRANI: Čuo je i glas koji mu je NAREDIO..
Bio mrtav na 20 minuta, Foto: Printscreen/youtube/ Prioritize Your Life

neverovatna priča

ČOVEK BIO MRTAV 20 MINUTA, PA DETALJNO OBJASNIO ŠTA JE DOŽIVEO NA DRUGOJ STRANI: Čuo je i glas koji mu je NAREDIO..

Skot Dramond je imao 28 godina kada je iščašio palac u nesreći na skijanju i morao je da se podvrgne rutinskoj operaciji kako bi brzo sanirao povredu

Objavljeno:

Međutim, nakon što je stavljen na operacioni sto, nakon nekoliko trenutaka dogodila se.katastrofa. Prema njegovim rečima, jedna od medicinskih sestara u operacionoj sali nikada ranije nije uradila hirurški podvez i operacija se zakompikovala i Dramond je doživeo kliničku smrt.

Tokom incidenta, čuo je kroz maglu vikanje medicinske sestre: "Ubila sam ga!" Sledeće čega se seća bio je osećaj u ruci koji mu je sezao do srca - odjednom je lebdeo iznad svog tela, gledajući dole u ​​operacioni sto.

Govoreći o tom trenutku, Dramond, koji je sada u kasnim šezdesetim, kaže:

"Gledao sam u svaki šav koji mi je stavljen na palac". Takođe, setio se da je osetio prisustvo nečega pored sebe, za šta sada veruje da je to bio Bog. Opisao je kako ga je to bezlično biće prenelo na polje puno prelepog cveća i da nisu komunicirali verbalno nego putem misli. To biće mu je reklo da je vreme da ide.

"Sećam se tako živopisno, nisam mogao da se osvrnem, ili mi je bilo naređeno da se više nikada ne osvrnem, a sledeće čega sam bio svestan, a bilo je to kao treptaj oka, jeste kako stojim u polju gde je osoba koja je bila sa mnom bila je odmah pored mene, ali nisam mogao da je vidim", rekao je u emisiji "Prioritize Your Life".

Dramond je nastavio: "Pogledao sam nalevo i tamo je bilo neko veliko veliko, visoko drveće, i sećam se da je to drveće bilo najneobičnijeg izgleda, imalo je dugačko deblo sa lišćem na vrhu, i bilo ih je mnogo.Desno od toga, a s moje leve strane bilo divlje cveće, divno divlje cveće, i bilo mi je do pojasa. I samo se sećam da sam video kako je cveće lepo, jer nešto u čemu zaista uživam jeste rad u dvorištu i baštovanstvo a sećam se da su boje bile veličanstvene. Sledeće što sam znao da osoba koja me je tamo dopratila više nije bila tu i bio sam sam, ali bilo je tako mirno".

Kada je stigao do oblaka, iz njega je iskočila ruka i rekla mu: "Još nije tvoje vreme. Imaš još stvari da uradiš.”

Dok se ruka povlačila nazad u oblak, Dramond je bio uvučen nazad u svoje telo i, kako je rekao, "znao je da mora da bude bolji u svom životu".

Bonus video:

02:59

PRVO SPOMINJAO DEMONE, A ONDA OKRIVIO PORODICU ZA SMRT! Bolna ispovest Miroljubove žrtve za Kurir: DEBELO JE NAPLAĆIVAO ZA MOLITVE

(Espreso/24sedam/V.I./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.