"ODGLUMILA SVAKI VRHUNAC KOJI JE IMALA SA MNOM": Iako radi OVO 45 minuta i dalje se plaši da NE PUKNE BRUKA
Iskrena ispovest muškarca o odnosima u krevetu, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

da ne poveruješ

"ODGLUMILA SVAKI VRHUNAC KOJI JE IMALA SA MNOM": Iako radi OVO 45 minuta i dalje se plaši da NE PUKNE BRUKA

Oko 40 odsto žena koje mogu da dožive vrhunac same, ne mogu to da ponove sa partnerom.

Objavljeno:

Ponekad stilovi samozadovoljavanja nisu pogodni za partnerske vrhunce. Nekada je to neefikasna tehnika od strane partnera. Mnogi muškarci ne znaju da je ženama potrebna stimulacija klitorisa za vrhunac i još uvek padaju na iste stare mitove (da žene lako dožive vrhunac kroz penetraciju). Obično nedostaje komunikacija o tome šta je ženama zaista potrebno. Povrh svih praktičnih razloga, koji sve pogoršavaju, tu su pritisak i sramota.

Muškarci ne vole "neuspeh", pogotovo u krevetu. Sve to im povećava pritisak. Za "Dejli mejl" jedan muškarac je podelio svoje iskustvo sa suprugom.

Muškarac ispričao da ne može da dovede ženu do vrhunca

- Njeno priznanje me je zaista iznerviralo
- Njeno priznanje me je zaista iznerviralofoto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

- Ženama nije teže da postignu vrhunac, samo imaju specifične potrebe da ga dožive (naime, stimulacija klitorisa). Muškarci se ne rađaju sa znanjem kako da dovedu ženu do vrhunca, za to je potrebno iskustvo i iskrena komunikacija između dvoje. U početku smo imali fantastičan se*s. Bar sam mislio da jesmo. Ali osam meseci kasnije, moja žena je priznala da ima problema sa vrhuncem. Pitao sam je kada je počelo i ispostavilo se da je glumila svaki koji je imala sa mnom. Bio sam šokiran i stvarno povređen. Svaki odnos koji smo imali bio je kao lažan. Zašto bi glumila? Da li sam ja neka vrsta neandertalca za koju je mislila da će joj smetati? Zašto mi nije rekla ranije? Ja sam inteligentna i svesna osoba da je većini žena potrebna stimulacija klitorisa za vrhunac. Njeno priznanje me je zaista iznerviralo i verovatno nisam dobro reagovao. Problem nije u tome što nije mogla da doživi vrhunac, već što mi to ranije nije rekla. Na kraju smo pričali mnogo o svemu i rekla je da, iako nema problema da sama postigne vrhunac sa se*s igračkom, čini se da ne može to postići kroz snošaj, oralni odnos ili koristeći prste. Odmah sam predložio da isprobamo različite tehnike i uspeli smo. Ali, izgleda da ništa ne funkcioniše - ispričao je on svoje iskustvo i pojasnio:

- Očigledno je da postoje i psihički problemi. Toliki je pritisak na oboje. Ponekad naš odnos deluje odlučno, a ne senzualno. Pokušavam šta god odlučimo i nastavim sve dok mi ona ne kaže da prestanem. Često to radim i 45 minuta. Napet sam i očajnički pokušavam da pročitam njen govor tela da vidim kako dalje. Smatram da je veoma uznemirujuće kada ne deluje. Nekoliko puta je pokušala da glumi nakon priznanja, ali je bilo polovično. Ne mogu da se otresem osećaja da radim nešto pogrešno: da moja tehnika nije ispravna. Brinem se da će me za*rkavati pred svojim prijateljima i da svi znaju kakav sam promašaj u krevetu.

- Moram da je pitam da li je doživela vrhunac (nije)
- Moram da je pitam da li je doživela vrhunac (nije)foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

- Moram da je pitam da li je doživela vrhunac (nije), da li je u redu da se to nije desilo (da, se*s za nju nije samo or*azam), da li sam ja kriv (ne, nisam, uradio sam sve kako treba), šta drugo mogu da uradim drugačije (ništa, samo ona). Osećam kako koluta očima u mraku i negoduje što svaki put prolazi kroz ovaj ritual. Ali, ipak ne mogu da prestanem. Da li me još voli? Da li je u iskušenju da kontaktira svog bivšeg koji joj je dao to? Rekla mi je na početku kako je imala odnos sa tim tipom koji je bio samo se*s i sa njim je imala najbolje vrhunce. Pretpostavljam da će gorko zažaliti zbog onoga što mi je rekla. Slike njega i nje od tada živi u mojoj glavi - rekao je on u svojoj ispovesti.

BONUS VIDEO:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

(Espreso/ Republika/ Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.