MLADA OTKAZALA SVADBU JER JE SKUPO DA PLATI: Još kad je čula za OVO, nije joj palo na pamet da ide pred OLTAR
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/kayrae.e

morate znati

MLADA OTKAZALA SVADBU JER JE SKUPO DA PLATI: Još kad je čula za OVO, nije joj palo na pamet da ide pred OLTAR

Jedna reakcija nesuđenog budućeg supruga bila je dovoljna da otkaže venčanje.

Objavljeno:

Nakon što se njen verenik našalio, mlada je odlučila da otkaže venčanje. Dok jedni smatraju da je razlog potpuno opravdan, drugi misle da je preterala. Ona je svoju priču podelila na Reditu koju je preneo "The Sun". Objasnila je da je bila uzbuđena što planira svadbu, vodila je računa o svakom detalju i bila zadužena za celokupnu organizaciju. Naglasila je da je to bilo i očekivano, s obzirom na to da njen partner ima ADHD, poremećaj pažnje sa hiperaktivnošću.

"Njegov odgovor uvek je bio 'Šta god želiš'. Dakle, imala sam potpunu kreativnu slobodu, ali sam bila malo tužna što on nije doprineo ničemu, čak ni izboru boja. Dok sam sa njegovom porodicom raspravljala o troškovima i iznosila ideje kako da ih smanjimo, moj prijatelj se našalio da je dobro što je verenik našao mene jer sam profesionalac.

Mlada, Venčanje, Svadba, Mlada sa kovertom
foto: Wavebreakmedia ltd / Panthermedia / Profimedia

Moj verenik je rekao da sam ga ja 'zarobila i da samo pokušava da uživa ​​u svojim poslednjim danima slobode pre nego što se oženi, pa neće imati mira od mene'. To je bila šala?", napisala je mlada.

"Odlučila sam da otkažem venčanje. On nije bio zainteresovan za ženidbu i ne želim da se udam za nekoga ko nema entuzijazam oko venčanja. Želim sve to da završim pre nego što greška bude još gora. Na svu sreću, nisam poslala pozivnice", napisala je mlada i otkrila kako je verenik reagovao:

"Bio je jako uznemiren što sam otkazala venčanje i rekao je da se samo šali. Rekao je da je normalno šaliti se sa tim stvarima jer se venčanje ne dešava svaki dan, kao i da se njegovi prijatelji stalno šale kako u braku nema života", napisala je. Ova situacija izazvala je podeljena mišljenja. Dok su mnoge žene pisale da bi isto postupile, druge su isticale da ne mogu da veruju šta je uradila.

Bonus video:

03:36

PRAVO PROLEĆE TEK STIŽE! Meteorolog Todorović otkrio kakvo nas vreme očekuje narednih dana, a za početak aprila najavio LEPE VESTI

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.