NEKAD VOLELA DA JAŠE VIŠE NEGO HLEBA DA JEDE, A SAD PRODAJE GOLOTINJU: Bivša JAHAČICA zarađuje BRDO PARA zbog ovoga
Jahačica, Foto: Printscreen/Instagram/libby_hopwood

šok

NEKAD VOLELA DA JAŠE VIŠE NEGO HLEBA DA JEDE, A SAD PRODAJE GOLOTINJU: Bivša JAHAČICA zarađuje BRDO PARA zbog ovoga

Zbog užasnog pada 2014. morala je da se penzioniše, ali se onda ostvarila na drugom polju, a to je stvaranje sadržaja za odrasle na platformi OnliFens

Objavljeno:

Australijanka Libi Hopvud (36) možda zarađuje novac zahvaljujući svojim vernim fanovima, ali oni zahvaljujući njoj zarađuju još više.

Bivša džokejka je bila veoma napredna u svoje vreme i zabeležila je preko 300 pobeda u sportskom jahanju konja. Zbog užasnog pada 2014. morala je da se penzioniše, ali se onda ostvarila na drugom polju, a to je stvaranje sadržaja za odrasle na platformi OnliFens na kojoj takođe pruža savete za klađenje na trkama konja za svoje verne pretplatnike.

Hopvudova je tako uspela je da unovči svoju stručnost u konjskim trkama i lepo je ukombinuje sa svojom pohotnom figurom kako bi stvorila paralelnu prosperitetnu karijeru.

"Trenutno smo u plusu. Ja vodim detaljnu tabelu, tako da ne izbacujemo samo brojeve. Prema svemu ovome se ponašam vrlo pedantno, a moj partner pomaže u tome. Svi smo zadovoljni jer profitiramo - i moji obožavatelji, ali i ja", rekla je Libi Hopvud za Daily Star.

00:20

Konj galopira nasred obilaznice oko Čačka

(Espreso/24sedam/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.