OVO JE TRENUTAK KADA SE GLUMAC POJAVIO GO NA BINI: Njemu su i MUŠKARCI gledali u MEĐUNOŽJE, prizor je ZAPANJUJUĆ
Ilustracija, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

morate videti

OVO JE TRENUTAK KADA SE GLUMAC POJAVIO GO NA BINI: Njemu su i MUŠKARCI gledali u MEĐUNOŽJE, prizor je ZAPANJUJUĆ

Američki rvač, reper i glumac Džon Sina pojavio se go na bini Oskara i proglasio kategoriju za najbolju kostimografiju.

Objavljeno: 10:33h

Voditelj emisije Džimi Kimel pripremio je taj segment deleći malo istorije Oskara, podsećajući na Oskare 1974. kada je trkač go pretrčao pozornicu. Kimel je šaljivo rekao: „Možete li zamisliti da go muškarac pretrčava pozornicu danas? Zar ne bi to bilo ludo?“ Iz ugla pozornice, Sina je provirio i rekao Kimelu da više ne želi „izvoditi golišavi deo“.

„Ovo je elegantan događaj. Iskreno, trebalo bi da se sramite što ste uopšte predložili takvu bezukusnu ideju“, požalio se Sina. „Muško telo nije šala!“ Kimel je argumentovao da Sina, koji je takođe poznati rvač u WWE-u, bori se go. „Čoveče, ne borim se goli“, rekao je Sina. „Borim se u farmerkama!“ „Farmerke su gore od golotinje!“ rekao je Kimel dok je publika smejala.

U tom trenutku, SIna – noseći preveliku kovertu sa pobedničkim imenom preko svojih intimnih delova – prošetao je do centra pozornice dok su čeljusti publike padale do poda. „Kostimi su veoma važni. Možda su najvažnija stvar koja postoji“, rekao je dok je uručivao nagradu. Uz pomoć Kimela, koji je kasnije prekrio Sinu zavesom, ostavljajući ga manje izloženog, objavili su da je Holli Vaddington pobednik Oskara za najbolji dizajn kostima za film „Poor Things“.

Iako je SIna izgledao kao da je bio go na pozornici, izvor upućen u situaciju kaže za CNN da je „bio pokriven u predelu prepona i zadnjice – a koverta mu je bila zalepljena na njega.“ Razlog za bezbednosne mere oko Sininih intimnih delova? Emisija je morala da se pobrine da ne bude prekršaja FCC-a, kako saznaje CNN. Možda sada Oskarovka Vaddington može smisliti nešto što će Cena moći da nosi na afterpartiju.

Bonus video:

49:44

REDAKCIJA 12.03.2024. 2. DEO

(Espreso/City magazine/Espreso zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.