TAKMIČAR U "MILIONERU" ZVAO ŽENU DA MU POMOGNE, A JAVIO MU SE DRUGI MUŠKARAC: Ova PRIČA ZAPANJILA je svu publiku
Ilustracija, Foto: Prinstcreen/Youtube/ Stellify Media

šok

TAKMIČAR U "MILIONERU" ZVAO ŽENU DA MU POMOGNE, A JAVIO MU SE DRUGI MUŠKARAC: Ova PRIČA ZAPANJILA je svu publiku

Društvenim mrežama širi se snimak iz britanske verzije kviza Milioner koja je postala totalni hit.

Objavljeno:

Naime, takmičar kviza JP Morgan, inače učitelj iz Linkolna, nije znao odgovor na pitanje „Koji je od ovih dana deo vikenda u Nemačkoj?“ vredno 16.000 funti.

Voditelj Jeremy Clarkson, bivša zvezda Top Geara, ponudio je odgovore Donnerstag, Mittwoch, Sonntag i Dienstag, a takmičar je odlučio da iskoristi džoker zovi i nazvao suprugu.

„Tetka moje supruge živi u Nemačkoj više od 50 godina pa je više puta posećivala. Supruga, koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj džoker zovi“, objasnio je.

Međutim, umesto njegove supruge, na telefon se javio muški glas. Voditelj je zatim rekao takmičaru da se opusti i kako je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se supruga konačno javila, voditelj je upitao je li neko s njom, a ona je potvrdila.

Twitter su ubrzo preplavili komentari, a dok su neki pisali kako je očito reč o aferi, drugi pak tvrde kako se javila automatska sekretarica kako bi obavestila da nema signala.

Inače, ako pažljivo poslušate, zaista se može čuti automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, a osim što je postao viralan, takmičar je uspio da osvoji i 64.000 funti u kvizu.

Bonus video:

03:38

ŽAO MI JE BRESKVICE, PESMA JOJ NIJE BILA HEVI KOLIKU JE BURU IZAZVALA! Grupa Keni nije mrtav: Zadovoljni smo glasanjem

(Espreso/Krstarica/M.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.