MEDICINSKA SESTRA PODIGLA BEBU I ČITAV SVET OSTAO U ČUDU: Kada su videli kako izgleda KOMENTARISALI su SAMO OVO
Albino beba, Foto: Printscreen Instagram/official_parrysidhu_fans

video

MEDICINSKA SESTRA PODIGLA BEBU I ČITAV SVET OSTAO U ČUDU: Kada su videli kako izgleda KOMENTARISALI su SAMO OVO

Slika je raznežila čitavu javnost

Objavljeno:

Na društvenim mrežama osvanu je video-klip koji je otopio srca čitave javnosti i nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Na videu se nalazila jedna medicinska sestra koja je oduševljena malenom devojčicom sa snimka. Ono što je tako posebno kod ove bebe je što ima svetlu kosu, tačnije potpuno belu.

U komentarima videa koji je objavljen neko je procenio da devojčica ima albinizam, ali to nisu potvrdili njeni roditelji.

Da podsetimo, albinizam je prirodna nesposobnost organizma da stvara pigment melanin, što rezultira depigmentacijom kože, kose i mrežnjače oka. Ovaj genetski poremećaj nastaje zbog nedostatka enzima tirozinaze, a može se preneti sa roditelja na potomstvo.

Interesantno je da je albinizam čest kod dece iz brakova među najbližim srodnicima, što ukazuje na nasledni karakter ove pojave. Kod osoba sa albinizmom, koža je svetloružičasta, kosa je bela i tanka, a kroz zenicu oka se može videti crvenilo mrežnice.

Ukratko, albinizam je genetski poremećaj koji utiče na boju kože, kose i očiju, a njegove karakteristike su izražene kod osoba koje imaju ovo stanja.

Baš zbog toga, ova devojčica je očarala prisutne na društvenim mrežama, a mnogi su svoje oduševljenje javno i izrazili.

Predivna beba, izgleda kao anđeo, koliko je lepa ova devojčica, predivna kosa, predivna beba, kako je moguće da je neko ovako lep, ovo je Božiji dar - bili su samo neki od komentara u opisu videa.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.