MAJKA REKLA JAVNO ZAŠTO SE NIKADA NE BUDI UU TOKU NOĆI ZBOG SVOJE BEBE I IZAZVALA BES JAVNOSTI: Srpkinje je OSUDILE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Tiktok/InternetHOF

morate znati

MAJKA REKLA JAVNO ZAŠTO SE NIKADA NE BUDI UU TOKU NOĆI ZBOG SVOJE BEBE I IZAZVALA BES JAVNOSTI: Srpkinje je OSUDILE

Pola Srbije nije moglo da poveruje u ovu priču

Objavljeno:

Jedna majka dvoje dece tvrdi da je žena koja je pristala da bude domaćica, ali da je, prilikom potpisivanja predbračnog ugovora "obećala da će ostati zgodna". A kako bi to uspela, deo njene rutine je striktnih osam sati sna, što znači da neko drugi pazi na njeno dete.

Džena Mišel iz Čikaga u Americi, koja je u svojim 30-im, sa suprugom je prošle godine na jesen dobila drugo dete, devojčicu. U to je vreme pozvala je sve druge žene da "mudro biraju očeve za svoje bebe", a nedavno je podelila ljude na internetu kada je priznala da ima noćnu dadilju koja radnim danima tokom noći pazi na bebu dok ona spava.

Noćna medicinska sestra, ili noćna dadilja obučeni je stručnjak za negu beba s velikim iskustvom u brizi o novorođenčadi i bebama. Pomažu roditeljima s noćnim hranjenjem, rutinom odlaska na spavanje, dojenjem i svim problemima sa spavanjem. Većina noćnih medicinskih sestara obično radi između 21:00 i 7:00 ujutro, ali to je radno vreme po dogovoru.

"Kada se vaša beba probudi za hranjenje, noćna dadilja će se pobrinuti da se usadi dobra praksa hranjenja. Ona će se pobrinuti da vaša beba ostane budna kako bi se dobro nahranila, a zatim će uspavati i smestiti je u krevetac. Majke odlutaju dok doje i možda nemaju energije da troše vreme na uspavljivanje ili nameštanje bebe ako su umorne. To može rezultirati ponovnim buđenjem bebe unutar kratkog vremenskog perioda. Noćna dadilja će se pobrinuti da sve bude dobro, a da vi spavate najbolje što možete", objasnili su stručnjaci.

Džena, koja se na društvenim mrežama naziva "pravom domaćicom Čikaga", navodno plaća oko 635 funti (oko 740 eura) nedeljno za svoju noćnu medicinsku sestru. Kaže da njen suprug vikendom preuzima tu ulogu.

"Svačije iskustvo je drugačije i svako radi ono što njemu odgovara!" napisala je u komentarima svog sada viralnog TikTok videa.

Bonus video:

51:37

USIJANJE 23.02.2024

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.