IMA 56 GODINA I SVI JE MEŠAJU SA ĆERKOM, ČAK I NJEN DEČKO: Kaže da je TAJNA njene MLADOLIKOSTI u NEDELJNOM...(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/catherinegalassovigorito

žena doslovno grmi

IMA 56 GODINA I SVI JE MEŠAJU SA ĆERKOM, ČAK I NJEN DEČKO: Kaže da je TAJNA njene MLADOLIKOSTI u NEDELJNOM...(FOTO)

Ketrin (56) i njena ćerka Gabrijela (23) su bukvalno nerazdvojne

Objavljeno:

Kažu da ljudi često misle da su bliznakinje, zbog toga što Ketrin izgleda mladoliko. Uverena je da je tajna njene mladolikosti u tome što se dva puta nedeljno kupa u kupki od – celera.

Njih dve se isto oblače i kažu da to što su jako slične često navodi ljude da pomisle da su sestre.

- Volim kad pretpostave da smo sestre, ili bliznakinje, to mi je kompliment - rekla je Gabrijela za časopis „Closer“. Dodaje da je to velika motivacija njenoj mami.

Kad je Gabrijela bila mala, majka je često oblačila nju i sestre u istu odeću, a onda je i sama počela da se oblači slično. Gabrijela se prisetila da ju je profesor iz srednje škole jednom pitao da joj je mama sestra bliznakinja, što ju je oduševilo. Ipak, nije joj bilo svejedno kad se i njen dečko zbunio.

- Jednog dana, moj dečko je svratio da me vidi i prišao je mami koja je bila u istoj odeći kao i ja. Skoro nas je zamenio, što je moglo biti neprijatno! – pojašnjava Gabrijela.

Ketrin je uverena da njen mladolik izgled nije samo stvar dobre genetike. Zasluge za to pripisuje neobičnom režimu lepote.

- Dva puta nedeljno se nas dve kupamo u kupki od celera. To oslobađa stres i korisno je za kožu - rekla je. - Sok od celera leči telo i podiže energiju - dodala je, a s time se složila i ćerka.

BONUS VIDEO

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

(Espreso/najzena/Vesna Vukadinović/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.