MUŽ GODINAMA KRAO DONJI VEŠ OD ŽENINE PORODICE I RADIO JEZIVE STVARI U NJIMA: Kaže to ga UZBUĐUJE, a ona ga ČAK...
Ilustracija, Foto: Profimedia

da li je moguće?!

MUŽ GODINAMA KRAO DONJI VEŠ OD ŽENINE PORODICE I RADIO JEZIVE STVARI U NJIMA: Kaže to ga UZBUĐUJE, a ona ga ČAK...

Kada osoba sazna šta joj je partner sve uradio iza leđa, to nije lako prevazići

Objavljeno:

Kada je reč o odnosima, posebno romantičnim, ako se desi nešto što rasturi poverenje između para, teško je oporaviti se.

Jedna žena je saznala da je njen muž sakrio prilično veliku informaciju od nje, a posebno je uznemirujuće to što je to uključivalo nekoliko članova njene porodice i prijatelja.

Par je zajedno već 30 godina, ali je neimenovani muškarac otkrio ovu tajnu, za koju je smatrao da može da uništi njihov brak. Prema rečima supruge, koja je napisala kolumnu sa savetima o njenom problemu 2020. godine, muškarac je priznao da je ukrao korišćeni donji veš od ljudi koje poznaju i vole, i zbog toga se osećala izdanom i bolesnom. U pismu Hov To, rubrici Slate.com o se*sualnim savetima, žena poznata kao "Kradljivica gaćica" sve objašnjava, a prenosi "Miror".

donji veš
foto: Profimedia

- Moj muž se upravo izjasnio da je godinama krao gaćice od moje porodice i prijatelja. Zajedno smo tri decenije. Rekao mi je da krade donji veš od moje ženske strane porodice i prijateljica. On je dobar čovek, i oduvek sam znala da ima fetiš na donji veš. On voli da se zadovoljava u prljavim se*si gaćama i to mi je u redu. Ali, da krade donji veš od drugih ljudi? Od toga mi je muka i danas se osećam odvratno, izdano i neprijatno. Šta mu je?

Savetnica je takođe bila šokirana ponašanjem čoveka.

- Ovo je zaista pogrešno. Ne mogu sa sigurnošću da kažem šta se dogodilo vašem mužu, ali očekujem da bi vlasnice ovih gaćica bile veoma uznemirene kada bi znale šta im se dogodilo. Ovakvo ponašanje ne može da se nastavi - rekla je savetnica.

BONUS VIDEO

08:00

TAJNA IZRADE ŠEŠIRA NALAZI SE U OVOJ RADIONICI STAROJ CEO VEK! Šeširdžija: Kupujemo materijal iz poslednjih fabrika u Evropi

(Espreso/Republika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.