JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE KRADOM RADILE KAO MODELI NA SAJTU ZA ODRASE: Sve se OTKRILO kada ih je video NJIHOV...
Foto: Printscreen/Instagram/maddisontwinsx

SVAČEG TAMO IMA

JEDNOJAJČANE BLIZNAKINJE KRADOM RADILE KAO MODELI NA SAJTU ZA ODRASE: Sve se OTKRILO kada ih je video NJIHOV...

Ejpril i Amelija Medison su prelepe bliznakinje koje žive u Australiji

Objavljeno:

Vole da se oblače identično i kao tinejdžerke su došle na ideju kako da zarade novac bez mnogo truda. One imaju samo 20 godina, a pre dve godine su počele da prodaju svoj sadržaj na platformi za odrasle OnlyFans. Od tada su uspele da zarade 3,6 miliona evra.

Njihova majka nije imala pojma čime joj se bave ćerke, a saznala je sasvim slučajno. Ejpril i Amelija ne kriju da je njihova mama ostala šokirana kad je shvatila na koji način njene mezimice zarađuju za život.

Mama u šoku

Kako su devojke ispričale za Dejli star, od malih nogu su želele da zarade za život skidanjem odeće. Njih dve su jednojajčane blizanakinje i potpuno su identične, osim što Ejpril ima mladež iznad gornje usne koji Amelija nema.

- U početku smo pravile sadržaj za promovisanje našeg profila za striptiz, ali smo onda odlučile da otvorimo nalog na OnlyFansu. Nismo ni sanjale da ćemo postati tako uspešne - rekle su devojke u glas.

Kako je rasla njihova popularnost na ovoj platformi tako je rasla i zarada, pa su sestre vrlo brzo postale milionerke. Uprkos tome odlučile su da nikome ne govore kako zarađuju, pa ni njihova majka dugo nije imala pojma čime joj se ćerke bave.

Ejpril i Amelija su vodile dvostruki život sve dok na njihov sadržaj slučajno nije naleteo njihov rođak i pokazao njihovoj majci njihove golišave fotografije.

- Mama je potpuno poludela kad je videla naše golišave fotografije. Bila je u šoku i, naravno, zabruinuta za nas. Međutim, sve se sredilo kad smo je uverile da zarađujemo dovoljno novca da nam bude udobno i da smo bezbedne, što je njoj bilo i najvažnije - rekla je Amelija.

Ona je priznala da možda ljudima njihov način života može biti čudan, ali da one vole to što rade. Nakon što se saznalo čime se bave, neki njihovi prijatelji bili su zapanjeni.

- Oni znaju kakve smo nas dve, pa su vrlo brzo prešli preko toga - dodala je kroz smeh Amelija.

Sestre priznaju da se nekad sporečkaju uglavnom oko toga kakvu će garderobu nositi kad se snimaju za platformu.

- Ponekad se posvađamo oko toga šta treba da obučemo, ali to su sitnice. Zapravo se odlično slažemo, jer imamo skoro isti mozak - rekle su ove atraktivne devojke.

BONUS VIDEO

03:15

JA DA SAM NA TRAMPOVOM MESTU SASTAVILA BIH JE SA ZEMLJOM Poznata striptiz igračica o aferi Tramp: Nema toga kod stare garde

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.