MAJKA TROJE DECE SE PROBUDILA IZ KOME POSLE 5 GODINA: Kad je ovo URADILA, i DOKTORI su ostali u NEVERICI
Majka troje dece, Foto: Printscreen/Youtube

ispovest

MAJKA TROJE DECE SE PROBUDILA IZ KOME POSLE 5 GODINA: Kad je ovo URADILA, i DOKTORI su ostali u NEVERICI

Majka Dženifer Flavin doživela je saobraćajnu nesreću 2017. godine zbog koje je pet godina bila u komi. D

Objavljeno:

Pre saobraćajne nesreće, Džen je bila aktivna mama sa tri mala dečaka. Hitna pomoć je izvukla onesvešćenu iz vozila Dženifer je bila u nesvesti kada su je bolničari izvukli iz vozila. Lekari su pripremili porodicu rekavši im da ne očekuju da će se Džen probuditi iz kome

Majka Dženifer Flavin doživela je saobraćajnu nesreću 2017. godine zbog koje je pet godina bila u komi. Dana 25. septembra 2017. godine ostavila je svoja tri dečaka u školi i otišla na posao. Ona je svom suprugu preko telefona rekla da joj se vrti u glavi. U trenutku se ceo njen život promenio, ostavivši je u komi sa teškom povredom mozga.

Pre saobraćajne nesreće, Džen je bila aktivna mama sa tri mala dečaka. Hitna pomoć je izvukla onesvešćenu iz vozila Dženifer je bila u nesvesti kada su je bolničari izvukli iz vozila. Lekari su pripremili porodicu rekavši im da ne očekuju da će se Džen probuditi iz kome. Porodica, posebno Dženina mama, Pegi Means, nikada nije odustala. Pegi je skoro svakodnevno posećivala Džen. Razgovarala je sa ćerkom, pričala viceve ​​i brinula o njenim potrebama. Džen je delovala kao da ne reaguje sve vreme do dana kada je Pegi ispričala vic i Džen se nasmejala! Pegi je zvuk bio tako čudan; u početku ju je to uplašilo, ali je brzo shvatila da je njena ćerka budna četiri godine i jedanaest meseci nakon nesreće.

Zgrabivši telefon, Pegi je uhvatila neverovatan trenutak da pošalje svojoj porodici. Svi su bili zadivljeni, uključujući i Dženine doktore. Bilo je to 25. avgusta 2022. Džen je bila zaključana u sebi skoro pet godina.

Žena ponovo uči da govori

Oporavak je spor, ali Džen je već napredovala više nego što su njeni lekari očekivali. Može da komunicira klimanjem i ponovo uči govor. A njen osmeh govori svetu da je spremna da ponovo živi. Fizioterapeuti nastavljaju da rade sa njom na kretanju kako bi joj vratili snagu i pokretljivost udova. Dok je njihova mama bila u komi, troje dece je odraslo.

Njen najmlađi, Julian, imao je 11 godina kada se nesreća dogodila. Sada je u srednjoj školi i igra u fudbalskom timu srednje škole Niles. Gledanje njenih momaka kako se bave sportom je oduvek bila Dženina strast. Ove godine, prvi put od njegove 11. godine, mogla je da gleda Džulijana kako igra fudbal sa strane. Bilo je to njegovo seniorsko veče, a on je odigrao fenomenalnu utakmicu! Nakon što je pet godina propustila da gleda kako njeni dečaci odrastaju, Džen pokušava da nadoknadi izgubljeno vreme. Njeni dečaci i njihova baka Pegi su srećni što se ona vratila.

Sada ima unuku! Porodica se bori sada kada je njihova mama izašla iz kome. Žele da je imaju kod kuće, ali im je potrebna pomoć da modifikuju kuću kako bi se prilagodila Dženinoj ograničenoj pokretljivosti i drugim problemima. Možete pomoći ovoj mami da se oporavi od kome Dženin ujak Kajl Means (Pegiin brat) je pokrenuo GoFundMe za porodicu. U skromnom zahtevu su sredstva za preuređenje kupatila i kupovinu kombi vozila. Dženifer se trenutno nalazi u bolnici za rehabilitaciju Mari Free Bed. Pomoć porodici da preuredi kupatilo i nabavi kombi omogućiće im da je dovezu kući.

Dženina mama, Pegi, i dalje dolazi skoro svakodnevno. Penzionisan je i što više vremena provodi sa ćerkom. Trojica dečaka, Skajlar (21), Deton (19) i Džulijan (17), posećuju se što češće mogu. Porodica se nada da sada kada Džen više nije u komi, njihova mama može da se koncentriše na obnavljanje svog života. Oni nameravaju da rade zajedno kao porodica da bi to i ostvarili. Ova priča je snažno svedočanstvo o tome kako snaga majčinske ljubavi može da izdrži sva razaranja kome.

02:51

MAŠINOVOĐA PROŠAO KROZ CRVENO?! Novi detalji o JEDVA izbegnutoj železničkoj nesreći! Stanisavljević: Udes sprečila stručnost ljudi

(Espreso/Najžena/Slobodanka Ćorić/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.