ONA MU NIJE NI BABA NI PRABABA, TO MU JE DEVOJKA: Ima 103 godine, ali to NIJE JEDINA GADOST koja će vas ŠOKIRATI
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/ininferno

JEZIVO

ONA MU NIJE NI BABA NI PRABABA, TO MU JE DEVOJKA: Ima 103 godine, ali to NIJE JEDINA GADOST koja će vas ŠOKIRATI

Mart je u vezi sa Elfridom Rit od 2013. godine, a par je čak živeo zajedno sve dok nije bila primorana da se preseli u starački dom 2022. godine

Objavljeno:

Zli jezici će reći da je ljubi samo da bi dobio australijsku vizu. Međutim, Mart Soeson uverava da je njegova želja za mnogo starijom Elfridom Rit stvarna, odnosno iskrena koliko i njegova duša. Na kraju krajeva, Mart je u vezi sa Elfridom Rit od 2013. godine, a par je čak živeo zajedno sve dok nije bila primorana da se preseli u starački dom 2022. godine.

Gospođa Rit danas ima 103 godine, kasnije u februaru proslaviće 104, pa se 48-godišnji advokat iz Estonije nada da će ipak moći da bude sa njom tom svečanom prilikom. Problem je što mu australijske vlasti još nisu odobrile novu vizu. Inače, gospođa Rit je već bila u vezi sa članom porodice Soeson, pa Dejli mejl u priči o neobičnom paru ističe da je ona svojevremeno bila druga žena Martovog dede! „Ono što je započelo kao zdrava veza koju sam imao sa udovicom mog pokojnog dede polako se pretvorilo u značajnu vezu punu ljubavi“, rekao je gospodin Soeson, koji traži stalni boravak iz Australije.

Baba
foto: Printscreen/Instagram/ininferno

Naravno, on svoj zahtev zasniva na činjenici da mu je gospođa Rit partner, ali je njegov poslednji zahtev za vizu odbijen. Soesonu nije zvanično rečeno zašto, ali je izneo mišljenje da Ministarstvo unutrašnjih poslova sumnja u legitimnost njegove veze sa 55 godina starijom damom.

"Jasno mi je da je razlika u godinama problem za neke ljude. Međutim, razlika u godinama stvara problem kada su u pitanju starije žene i mlađi muškarci. Kada je obrnuto, niko se ne osvrće. Nažalost, Ne mogu da promenim taj stav", rekao je Soeson u intervjuu za Dejli mejl.

Predmet je izneo Upravnom apelacionom sudu, kome je prisustvovao u sredu u društvu svoje voljene supruge. Soeson je prvi put upoznao gospođu Rit početkom 1996. godine, kada je došao u Australiju da uči napredni engleski.

Znala je da je Mart unuk njenog pokojnog muža Alfreda i pozvala ga je da ostane u njenoj kući u Bankstaunu, jugozapadnom Sidneju. Nije to bila ljubav na prvi pogled, ništa se između njih nije dogodilo preko noći, ali su se par na kraju sprijateljili i veza je prerasla u romantičnu vezu.

"Ponudila mi je smernice, podršku i druženje“, napisao je Soeson u pravnoj izjavi koju je podneo uz žalbu, dodajući: "Izuzetno sam uživao u svojim posetama Australiji i kada sam je video učinio sam da se osećam ispunjenije i srećnije u svom životu", rekao je Soeson, koji je tokom godina uzeo nekoliko godišnjih odmora da poseti svoju voljenu suprugu u Sidneju.

"Nakon što smo poslednjih pet praznika proveli zajedno, veza između Elfride i mene postala je izuzetno intimna. Elfrida se potpuno zaljubila u mene, kao što sam se i ja zaljubio u nju", naveo je on u pomenutoj izjavi.

Bonus video:

00:15

Hapšenje zbog filma Nedelja

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.