EVO ZBOG ČEGA SVE SRBI RASKIDAJU: Od NEHIGIJENE preko LETOVNJA, razlozi su URNEBESNI
Ilustracija, Foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia

morate znati

EVO ZBOG ČEGA SVE SRBI RASKIDAJU: Od NEHIGIJENE preko LETOVNJA, razlozi su URNEBESNI

Svaki raskid je bolan, a razloga ima mnogo. Razdvajanje mišljenja, prestanak ljubavi i strasti, prevara, samo su neki od njih.

Objavljeno:

Ali, šta kažu Srbi? "Zasto ste poslednji put raskinuli sa ljubavnim partnerom?", glasilo je pitanje jednog korisnika na popularnom društvenom forumu.

Bilo je od onih srceparajućih odggovora, pa sve do urnebesnih. Jednoj devojci je zasmetalo to što joj je bivši partner bio kako kaže, neradnik.

"Bio je neradnik, koji nije mogao da radi na istom poslu duže od mesec dana i nalazio je samo krš poslove da bi imao izgovor za davanje otkaza, nije imao hobije, nije želeo da se makne nigde osim da sedimo kod kuće", napisala je jedna Srpkinja.

Svađa, Rasprava, Žena se svađa
foto: Antonio Guillem Fernandez / Panthermedia / Profimedia

Bilo je i onih momaka koji su stavili tačku na odnos zbog letovanja.

"Otišla je na more mesec dana sa drugaricama", bio je jedan od odgovora, dok je drugi shvatio posle godinu dana ne voli svoju devojku, dok je ona volela "do neba". Bilo je i problema zbog veze na daljinu, kao i istovremenih veza i varanja.

"Živce mi ’pila’ za svaku glupost", "Nije htela decu", "Generalna lenjost po pitanju svega, osim intimnog odnosa, koji sam umalo zamrzeo zbog nje" "Nehigijena", glasili su još neki od odgovora.

A zbog čega ste vi raskidali?

Bonus video:

00:55

Muzički spektakl u Melburn parku

(Espreso/Mondo/T.B./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.