VATROGASAC DOŠAO PO TELO NE ZNAJUĆI KO JE U PITANJU: Zbog ovog DETALJA na NOZI DEVOJKE, znao je da se RADI O...
Ela poginula u nesreći, Foto: Prinstcreen/facebook/Ella Brooke Smith

horor

VATROGASAC DOŠAO PO TELO NE ZNAJUĆI KO JE U PITANJU: Zbog ovog DETALJA na NOZI DEVOJKE, znao je da se RADI O...

Ela Bruk Smit (21) je video kako iz olupine izvlači njen otac Adrijan, koji je bio na dužnosti u trenutku tragične nesreće, i prepoznao je po tetovaži.

Objavljeno:

Vatrogasac je pozvan da dođe zbog nesreće koja se dogodila, a onda je pronašao svoju 21 - godišnju ćerku kako je izvlače iz olupine.

Ela Bruk Smit (21) je video kako iz olupine izvlači njen otac Adrijan, koji je bio na dužnosti u trenutku tragične nesreće, i prepoznao je po tetovaži.

Ela je poginula u razornoj nesreći koju su izazvala dva učenika vozača Jago Klark (21) i buduća mama Ema Prajs (21) u drumskoj trci. Adrijan ispričao je kako je bio na dužnosti kada je pozvan na mesto nesreće, ne znajući da je njegova ćerka umešana.

U izjavi o emocionalnom uticaju žrtve, suočio se sa Prajsom i Klarkom na sudu.

- Bio sam dežurni u vatrogasnoj službi Pembrokšira i bio sam mobilisan na saobraćajni sudar u kojem je učestvovalo više putnika, čemu sam prisustvovao mnogo puta u svojoj karijeri. Jednom sam bio prisutan i procenio mesto događaja i kretao se oko jednog od vozila i stao između njih dvojice. Primetio sam da iz jedne od njih izvlače ženu, primetio sam tetovažu na njenoj nozi i odmah znao da je ona. Okrenuo sam se ka autu i ​​proverio registraciju – bila je to Elina. Kada sam se osvrnuo, navlačili su ćebe preko Elle. Znao sam nešto što niko drugi nije, znao sam da je moja najstarija ćerka mrtva - rekao je on, a prenosi "Dejli mejl".

Elu je otac pronašao mrtvu

Ela
foto: Prinstcreen/facebook/Ella Brooke Smith

Gospodin Smit je rekao da ga je "progonilo" što nije mogao da kaže svojoj ženi preko telefona da im je ćerka mrtva.

Sud je zaključio da je gospodin Smit bio primoran da ode u prevremenu penziju zbog svoje uloge vatrogasca i da je njegova supruga Marija morala da napusti posao u NHS-u.

- Gubitak me izjeda i moja tuga je postala novi ja, otac koji je planirao sahranu svoje ćerke, a ne njeno venčanje, otac koji je nosio kovčeg umesto da je vodi niz prolaz, otac koji je čitao hvalospev pre nego očeva govora neveste - rekao je.

Klark i Ema Prajs su viđeni kako se takmiče pre užasne nesreće koja se dogodila.

Tužilac Džim Dejvis rekao je da je Ela stigla na plažu da pokupi Klarka nakon što je proveo dan na moru sa Prajsom i prijateljima.

Klark je viđen kako pijucka iz flaše i meša votku i Sourz pre nego što je seo na vozačko sedište Ellinog automobila. Na sudu je saslušan prijatelj Luis Hitfild koji je upozorio Klarka da ne vozi nakon što se "hvalio".

Zbog trke na putu, devojka Ela je preminula

Ela
foto: Prinstcreen/facebook/Ella Brooke Smith

Gospodin Hitfild je rekao da je povikao: "Ne budi idiot" kada je video Klarka kako ulazi na vozačevo sedište dok se Ela pela na suvozačevo sedište.

- Ni jedan od optuženih nije trebalo da upravlja vozilom u to vreme, pošto su obojica imali samo privremene dozvole i nisu bili pod nadzorom. Izgleda da se Jago Klark svima hvalio da će voziti Elin auto i prestići sve - rekao je Dejvis.

Sud je čuo da je Ela zadobila katastrofalne povrede u nesreći i da je proglašena mrtvom na licu mesta.

Klark iz Haberstona, Milford Hejven, proglašen je krivim za nanošenje smrti opasnom vožnjom i nanošenje teških povreda opasnom vožnjom.

Izricanje kazne se nastavlja.

01:12

Vatrogasci spasioci u potrazi za devojkom

(Espreso/Republika/Nevena Jakovljević/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.