DEČKO JOJ TRAŽIO DA OBUČE HALJINU, A ONA GA ODBILA: Ubrzo je shvatila da će se zbog te odluke ZAUVEK KAJATI (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik-Tok/ameelzonweelz

bar da je znala šta je čeka...

DEČKO JOJ TRAŽIO DA OBUČE HALJINU, A ONA GA ODBILA: Ubrzo je shvatila da će se zbog te odluke ZAUVEK KAJATI (VIDEO)

Većina dama će se složiti da je za njih jedna od večitih dilema šta obući za sastanak ili izlazak

Objavljeno:

Prava "noćna mor"a počinje otvaranjem ormara i neodlučnošću šta obući tog dana. Nije strano mnogim ženama da konsultuju svog partnera u odabiru odeće, međutim, na kraju opet poslušaju sebe. Kada je traženje saveta oko odeće u pitanju, u krajnjenm slučaju svaka se okrene konsultovanju sa partnerom, međutim, ako im on sam nešto predloži tada nastaje prepirka.

To je pokazala i Amelia, Tiktokerka koja je svojom objavom na mreži sakupila 3, 8 miliona sviđanja. Ona je u svojoj objavi napisala kako ju je momak zamolio da obuče lepršavu haljinu za šetnju i da je ona bila besna na njega te je odbila predlog, rekavši mu "da ne treba da joj govori šta da obuče" i da ona zna šta je najbolje za nju, a to su bile kargo pantalone i košulja.

Njih dvoje su prošetali šumom i njen momak je želeo da ovekoveče trenutak i da se slikaju pa je ostavio telefon kako bi zajedno ispozirali. Međutim, kada se pojavio pored nje, kleknuo je na kolena te je izvadio prsten da je zaprosi. Devojka je ostala u potpunom šoku, ne sluteći šta on planira, ali je ipak prihvatila bračnu ponudu.

Napokon, shvatila je šta je on želeo time kada joj je predložio da se posebno lepo sredi pa je ona u opisu objave stavila "dame, možda ne treba da biramo svađu svaki put", poručivši time da je ipak bilo pametnije da je prihvatila partnerov predlog.

Mnogi su se našalili rekavši da je ova prosidba još jedna u nizu "kako sam upropastila prosidbu" jedan od najtraženijih i mnogima najomiljenijih pojmova za pretraživanje.

- Bolje je od mene, ja bih povukla prosidbu.

- Nisi sama. Moja prijateljica je zapošena u šortsu i majici.

- Da sam on, ponovo bih razmislio o prosidbi.

- Ako te muškarac ne kontroliše i ne govori šta da radiš i jednom te upita da nešto uradiš, samo uradi to. Lekcija je nadam se naučena.

- To čuveno "nemoj ti da mi govoriš šta da radim" tera muškarce - bili su neki od komentara.

U odeljku gde se ovorila diskusija mnogi su zamerili devojci što nije poslušala svog partnera jer bi prosidba bila daleko lepša i romantičnija, a opet bilo je i onih koji su rekli kako je nepraktično nositi haljinu po planinama i šumama.

Bilo je i devojaka koje su prznale da su na sličan način upropastile jedan od najlepših trenutaka, koji bi trebalo da pamte, priznavši kako su ga olako shvatile i nisu mu pridale značaj zbog čega im je i dan danas krivo.

Muškarci su devojkama poručili da jednom treba da poslušaju svog dečka, dok su devojke bile složne u tome da se takve stvari najavljuju i da u tom slučaju treba da odgode prosidbu ukoliko vide da devojka nije pripremljena. Drugi su opet bili saglasni da su spontane situacije najbolje.

bonus video

00:24

Prosidba na koncertu Zeljka Vasica

(Espreso/Srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.