ZADNJICE SEVAJU, SVE SE OCRTAVA, A MODELI NEVERICA: Reklama o kojoj BRUJI ceo internet - toliko NEMORLANO?!(FOTO)
Model Moana Bikini, Foto: Printscreen/Instagram/jakeytho

e sad smo sve videli

ZADNJICE SEVAJU, SVE SE OCRTAVA, A MODELI NEVERICA: Reklama o kojoj BRUJI ceo internet - toliko NEMORLANO?!(FOTO)

U poslednje vreme sve je više ovakvih tema koje nauđu na dosta nerazumevanja sa različitih strana

Objavljeno:

Australijski brend bikinija našao se na udaru kritike zbog snimka na kojem muškarac pozira u ženskom kupaćem kostimu. Moana Bikini, brend kupaćih kostima u vlasništvu bodi pozitivne uticajne Кarine Irbi, u subotu je na Instagramu podelio video na kojem model Džejk Jang šeta okolo u belom jednodelnom kupaćem kostimu od 130 dolara. „Opsednuti smo ovim“, stoji u opisu posta.

Reklama za bikini
foto: Printscreen/Instagram/jakeytho

Video je uznemirio mnoge. Oni optužuju „Moana Bikini“ da je „dozvolila muškarcima da upadnu u ženski prostor“. "Je li to muškarac? Mislio sam da se bavite osnaživanjem žena? Čini se da muškarci pokušavaju da preuzmu sve što je ženama sveto", napisala je jedna korisnica.

"Izvini, 'Moana', ali ovako ne osnažuješ žene. Ovo opet daje muškarcima moć nad nama i govori im da to mogu bolje", "Užasan marketing", "Zašto se svi toliko trude da budu budni?" , neki su od komentara. Neki pišu da su prestali da prate sajt i da više neće kupovati "Moana" proizvode.

Iz „Moana bikinija” su se oglasili kritikama. "Ako vam Džejk u našem bikiniju toliko smeta, mislimo da je to vaš problem", napisao je brend u odgovoru jednom nezadovoljnom pratiocu. Jake se takođe branio.

„Postoji mnogo različitih tipova žena i drugačija anatomija od one koju smatrate 'normalnom'. Ja nisam žena niti sam ikada tvrdila da jesam. Ovaj post jednostavno osnažuje manjinu i zahvalan sam na tome. Vaša mržnja je odraz tvoje nesigurnosti, a ne moje", napisala je manekenka.

Bilo je i pozitivnih komentara

Nekoliko pratilaca je takođe branilo video i pohvalilo Moanu zbog njene „posvećenosti inkluzivnosti“, a jedan korisnik je komentarisao: „Opssednut sam! Hvala vam što ste uvek uključivali sve veličine i modele! Razlog broj jedan zbog kojeg ću uvek podržavati vaše Marka ."

Mnogi komentatori koriste izgovor da veruju da je to „vređanje žena“, dok je u stvarnosti sasvim jasno da su oni homofobi i da imaju problem sa nekim ko ponosno i samouvereno izražava svoju seksualnost“, objasnio je brend za Dejli mejl, prenosi Index.

BONUS VIDEO

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

(Espreso/Avaz.ba/M.Z./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.