OTKRIVENA GROZNA ISTINA O VIKTORIJINIM ANĐELIMA: Cimerka ih RASKRINKALA za SVE PARE stvari, videla je GNUSNE STVARI
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok

OTKRIVENA GROZNA ISTINA O VIKTORIJINIM ANĐELIMA: Cimerka ih RASKRINKALA za SVE PARE stvari, videla je GNUSNE STVARI

Bivša cimerka otkrila šta je šokiralo kada je spavala u sobi sa Viktorijim anđelom

Objavljeno: 10:49h

TikTok zvezda Tejlor Pare otkrila je sočne detalje o svojoj bivšoj cimerki, navodnoj manekenki Victoria’s Secreta, i sa javnošću podelila njene neobične i uznemirujuće navike.

Njen video je TikToku već prikupio 6,8 miliona pregleda. Ispričala je svoje veliko iskustvo zajedničkog života sa neimenovanim modelom tokom svojih prvih dana u Njujorku.

“Kad sam se prvi put preselila u Njujork, živela sam s modelom Victoria’s Secreta koja je imala tajnu koju sam ja čuvala deset godina, ali krenimo o tome", izjavila je u videu koji je zaintrigirao javnost.

Priča počinje tako da je manekenka njegovala luksuzni životni stil, pa se, među ostalim, družila i s modnom elitom poput supermodela Naomi Kembel.

Detaljno je opisala njeno neobično ponašanje - njena je cimerka, naime, bila sklona nadmetanju sa drugima i izmišljanju priča o njenom životu.

“Odmah na početku nismo imale dobru vibraciju. Volela je da razgovara s ljudima. Bila je i mlađa od svih. Pa sam mislila da je to možda samo nesigurnost”, otkrila je Tejlor u svom videu, dodajući da je ova neidentifikovana manekenka takođe uhvaćena u mnogim lažima koje uključuju njeno detinjstvo, iskustva i status.

"Tada sam se počela držati podalje od nje. Ali onda sam počela da primećujem ​​da stvari nestaju u stanu... Bile su to stvari poput majica kratkih rukava, preparata za negu kože, šminke, tableta na recept...", otkriva.

Prijateljima se poverila o svojim sumnjama, da bi saznala da su i oni doživeli slične incidente. Vrhunac je nastupio tokom Nedelje mode u Njujorku kada se Tejlor konačno hrabro suočila sa modelom oko ukradene košulje.

Sukob koji je usledio naveo ju je na dalju istragu dok je manekenka bila na zabavi Harper‘s Bazaar Icons, a tada je otkrila kovčeg pun ukradenih predmeta.

“Bila sam užasnuta kad sam otkrila da je ukrala stvari svakoj pojedinoj osobi iz tog stana. Bile su to čudne stvari. Olovke, tone lekova na recept koje ona ne bi mogla da upotreba,” otkrila je tiktokerka.

Ali to je bilo daleko od najgoreg. Skrivala je nezamislivo odbojne stvari poput korišćenih tampona i maramica sa fekalijama!

“Ovo je najgnusniji deo. Čuvala bi sve svoje smeće, prljave korišćene tampone, maramice kojima bi brisala nos...Sve bi ih držala u svom kovčegu koji je stajao u našem stanu”, rekla je Pare s gađenjem.

“Bilo je tako gadno!”, prisetila se i nastavila: "I dan-danas na svom telefonu imam slike sadržaja tog kovčega."

Njeno otkriće podstaklo je hitnu akciju, a Tejlor i njeni prijatelji odlučili su da izbace manekenku iz zajedničkog stana. Uprkos šokantnim tvrdnjama, Tejlor se suzdržala od imenovanja dotične manekenke-kleptomanke Victoria‘s Secreta u videu.

Bonus video:

10:43

Na mestu bivše deponije niče nova šuma

(Espreso/NajŽena/Olja Jelić/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.