ŽENA OTKRILA KAKO JE SAČUVALA SVOJ BRAK PA ŠOKIRALA SVE ODREDA: Ono što je URADILA SVOM MUŠKARCU ZA 5 MINUTA JE...
Stručnjakinja za životni stil i za veze Aston Simonds injen suprug, Foto: printscreen/instagram/aston_simmonds

zanimljivo

ŽENA OTKRILA KAKO JE SAČUVALA SVOJ BRAK PA ŠOKIRALA SVE ODREDA: Ono što je URADILA SVOM MUŠKARCU ZA 5 MINUTA JE...

Svi znamo da nam kafa ujutru daje energiju, ali može li i spasiti našu vezu? Jedna žena na društvenim mrežama se kune u petominutni trik za koji tvrdi da kafa radi upravo to.

Objavljeno:

Stručnjakinja za životni stil i za veze, Aston Simonds, podelila je na Instagramu video o triku za koji kaže da "menja pravila igre u vezi".

Aston predlaže da odvojite pet minuta dnevno - posebno ujutro dok pijete kafu - za komunikaciju i ponovno povezivanje s partnerom.

- Počinjemo s otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osećamo u sebi i unutar veze. Namera je slušati i naizmenično deliti jedan minut ili manje - kaže ona.

Trik, iako jednostavan, potpuno je promenio putanju njenog braka. Aston je objasnila da su ona i njen suprug Adam razmišljali o razvodu te da između kućnih poslova i posla nisu mogli da pronađu vremena jedno za drugo. Kad su i razgovarali, radilo se o poslovima i računima. To je bilo sve dok nisu otkrili trik uz kafu.

Jutarnja kafa uz razgovor kao neizostavni deo braka
Jutarnja kafa uz razgovor kao neizostavni deo brakafoto: EPA

- Zaista verujem da je razlika između uspešne i neuspešne veze u tome da ljudi redovno razgovaraju, a ne samo kada su u problemima i kada im treba rame za plakanje. To nije samo spasilo naš brak, već je i potpuno transformisalo naš odnos - rekla je.

Ova mama dvoje dece podstiče svoje sledbenike na društvenim mrežama da svoju jutarnju kafu pretvore u vreme za komunikaciju sa svojim partnerima. Aston i njen suprug Adam piju kafu zajedno čak i kad nisu kod kuće.

- Čak i dok smo bili na odmoru tri nedelje, koristili smo trik sa kafom kao vreme za komunikaciju. Zašto? Budući da ovaj trik stvarno radi, on menja pravila odnosa. Zajednička petominutna pauza za kafu mnogo je više od samog kofeina - to je naša dnevna doza povezanosti, dubokog razgovora i zabavan način da dođemo na istu stranicu - dodaje.

Prema psihološkinji dr. Audrej Tang, postoje tri problema koji će se verovatno pojaviti u vezi. Kad se pojave, ako se komunikacija prekine, veza je u problemu.

BONUS VIDEO:

45:23

CRNA HRONIKA 14.01.2024

(Espreso/ Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.