VODITELJKA KOJA JE PLJUVALA PO SRBIMA, SADA JAVNO OSRAMOTILA BIVŠEG DEČKA: Oplela po SVIMA bez dlake na jeziku
Foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KAKVA DRSKOST!

VODITELJKA KOJA JE PLJUVALA PO SRBIMA, SADA JAVNO OSRAMOTILA BIVŠEG DEČKA: Oplela po SVIMA bez dlake na jeziku

Izgledalo je da se voditelljka rugala nedavnom gostovanju svog bivšeg na Zlatnom globusu

Objavljeno:

Dok je sinoć bila domaćica dodele Critics Choice Awards 2024. godine, reciklirala je jednu od Kojevih monoloških šala sa Zlatnog globusa nakon što je on dobio negativnu reakciju zbog tog koncepta. Ali počela je drskim komentarisanjem glumaca u zrelim godinama.

"Ne znam ko je od vas zgodniji, vi ste totalni "smoke show", rekla je misleći na Harisona Forda i Roberta de Nira. Kasnije je dodala: "Nažalost, Martin Skorseze večeras nije ovde, ali to me neće sprečiti da svima u ovoj prostoriji dam do znanja da bih ga bacala uokolo kao malu italijansku ćuftu".

Poručila je: "Hvala što ste se tome smejali. Moj pisac je to napisao". Dobila je aplauz, a u publici su bili mnogi koji su prisustvovali dodeli Zlatnog globusa prošlog vikenda.

Čelsi Hendler
foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Koj je pokrenuo brojne negativne reakcije zbog načina na koji je vodio Zlatni globus, pričao je da je Barbika "plastična lutka s velikim si*ama" (komentarišući film "Barbie") pa prozivao indirektno Tejlor Svift i njenu vezu što se pevačici nije nimalo dopalo. Kasnije je za People rekao da bi rado ponovo vodio ceremoniju da ima više vremena za pripremu.

Čelsi Hendler i Džo Koj zabavljali su se od avgusta 2021. do jula 2022. Bivši par je upoznao zajednički prijatelj Džon Lovic, početkom 2000-ih. Između 2007. i 2014. on se se pojavio u više od 100 epizoda njene emisije Chelsea Lately. Ona je na Instagramu napisala da joj je on vratio veru u ljubav.

“Teška srca objavljujem da smo zajedno odlučili da je najbolje da sada napravimo pauzu u našoj vezi", saopštila je vest o raskidu. Prošle godine je u podkastu Call Her Daddy rekla da ne želi da komentariše njihov razlaz.

Čelsi Hendler se pre više godina, komentarišući koncert Ejmi Vajnhaus u Beogradu, pitala kako je našim ljudima uopšte dozvoljeno da idu na koncerte i koriste Fejsbuk, čime je pokrenula lavinu negativnih reakcija.

BONUS VIDEO

03:39

ZAŠTO STE SE PREKRSTILI DOK SAM PRIČALA O GEJ BRAKOVIMA? Voditeljka u šoku, ubrzo usledila reakcija KOJA JE SVE OBJASNILA

(Espreso/zenablic/Jelena Milenković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.