DENIJU JE DRUGAR SLUČAJNO VIDEO VELIČINU ''PONOSA'' PA OSTAO ZGRANUT: Tolike CENTIMETRE u životu nije video! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook/DannyDxxx

ma da li je realno?!

DENIJU JE DRUGAR SLUČAJNO VIDEO VELIČINU ''PONOSA'' PA OSTAO ZGRANUT: Tolike CENTIMETRE u životu nije video! (FOTO)

Deni D je postao poznat po svojoj neobičnoj priči koja ga je dovela do sveta odraslog zabavnog sadržaja

Objavljeno:

Životni put građevinca Denija D (35) iznenada je skrenuo u sasvim neočekivanom pravcu, otvarajući mu vrata industrije za odrasle, koju mnogi smatraju kontroverznom.

Sve je počelo dok je boravio u Nemačkoj sa prijateljima. Ono što je bilo obično veče provedeno sa društvom ubrzo se pretvorilo u prekretnicu njegove karijere. Kroz neobičan niz događaja, Deni je postao svestan svog "posebnog alata" nakon što ga je jedan od prijatelja slučajno primetio tokom neobaveznog trenutka u toaletu.

Deni je sa smehom opisao trenutak kada je njegov drug iznenada reagovao na njegov "ponos", postavljajući pitanje koje je odjeknulo među drugarima, a to je “Šta on radi u građevini kad bi mogao da bude glumac filmova za odrasle”. Taj trenutak bio je prelomni za Denija.

- Nisam obraćao pažnju na polne organe drugih momaka i mislio sam da je sasvim normalno što je dužina mog 24 cm. Čudio sam se kako mom drugaru nije glupo da bulji u moj polni organ i smatrao sam veoma čudnim da pokazuje ljudima moj "alat". Međutim, na kraju sam pristao pokazavši “svog drugara” i to je bilo to. Od tada je krenula ideja koja je trajala do kraja odmora i zasnivala se na gomili predloga vezanih za to šta bih mogao da radim do kraja svog života umesto da se bavim građevinom - objasnio je ovaj momak koji sada ozbiljan glumac u industriji zabave za odrasle.

Kroz iskustva u svingerskim klubovima i neobične ponude, Deni je pronašao svoj put u svet koji mu je pružao ne samo zadovoljstvo, već i značajnu finansijsku korist, a do sada je navodno zaradio blizu tri miliona evra.

- Sreo sam čoveka koji je čuo za moju obdarenost i platio mi je da bih imao se*s sa njegovom ženom. On je očigledno jasno video po mom licu da sam potpuo zapanjen, tako da je požurio kako bi dodao da će mi dati 150 evra svaki put kada to uradim, što je naravno bilo sasvim dovoljno kako bih doslovno rekao “ajmo ponovo’" - objasnio je Deni svoje rane početke i to u emisiji "Jeack Maate’s Happy Hour".

Posle mnogo različitih “uloga” pred kamerama on je istakao da postoji značajna razlika između se*sa kod kuće i onog na poslu, ističući da kada kamera nije uperena u njega, to je isključivo njegovo lično zadovoljstvo.

- I dalje imam mnogo se*sa, ali sada definitivno primećujem razliku između onog kod kuće i na poslu. Kada sam počeo u industriji, nisam mogao primetiti razliku, tada sam imao 18 godina. Samo sam uživao u odnosima i zabavljao se objasnio je on, a o tome je pisao i Dejli star.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/srecnarepublika/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.