BAKA I DEKA ZAPLESALI NA LEDU, A ONDA: Kada su uradili 1 STVAR svi su bili u ŠOKU, niko to NIJE OČEKIVAO (VIDEO)
Klizanje, Foto: Printscreen/TikTok/petralitovic

neverovatno

BAKA I DEKA ZAPLESALI NA LEDU, A ONDA: Kada su uradili 1 STVAR svi su bili u ŠOKU, niko to NIJE OČEKIVAO (VIDEO)

Par je bio sve vreme nasmejan i dobro raspoložen, a njihovi usklađeni pokreti jasno su govorili da su u pitanju nekadašnji profesionalci

Objavljeno:

Klizanje je jedan od najlepših zimskih sportova posebno ukoliko se dobro snalazite na klizaljkama. Pored uobičajenog postoji i umetničko klizanje koje je deo Olimpijskih igara i koje svojom lepotom oduzima dah posebno kad je u pitanju takmičenje parova.

Jedan stariji par u Budimpešti, očigledno nekad profesionalni klizači, ostavili su bez daha sve prisutne kad su počeli sa svojom magijom na ledu.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na TikToku devojka po imenu Petra zabeležen je nesvakidašnji prizor na ledu u Budimpešti. Jedan stariji par je je izvodio ples na ledu kližući poput profesionalaca. Vremešni sedokosi gospodin i njegova partnerka toliko su bili zaokupljeni jedno drugim i klizanjem kao da ostatak sveta ne postoji za njih.

Iako su u poznim godinama gracioznost i elegancija svakog njihovog pokreta izazivala je divljenje kod ljudi koji su se zatekli na ovom klizalištu. Par je bio sve vreme nasmejan i dobro raspoložen a njihovi usklađeni pokreti jasno su govorili da su u pitanju nekadašnji profesionalci koji su i dalje u sjajnoj formi.

Snimak je na mreži sakupio 1, 5 miliona sviđanja a mnogi su komentarisali kako je scena poput one iz filmova i da ovaj par živi svoju ljubavnu priču.

- Želim da čujem njihovu priču.

- Mislim da su njih dvoje zajedno trenirali klizanje.

- Nećeš više naći ovakvu ljubav.

- Ne znam zašto me ovo rasplače...ljubav, ljubav...

- Oni se sećaju svakog koraka.

- Ovo je vrsta ljubavi kakvu želim - bili su neki od komentara.

Mnogi su bili oduševljeni ovim parom pa su nagađali koliko dugo traje njihova ljubav i kako su verovatno imali ispunjen srećan život zajedno što se vidi po njihovoj vitalnosti i osmesima.

Neki od tiktokera su prokomentarisali kako današnje generacije nisu ni izbliza slične ovim starijima i da nikada neće znati kako je izgledala "stara škola" kada je ljubav u pitanju.

Među komentarima je bilo i onih koji su poručili da se treba boriti za ovakvu ljubav i tražiti srodnu dušu dok ne budemo sigurni da je ona ta, baš poput ovog bračnog para koji su pokazali da su kompatibilni u svakom smislu.

Bonus video:

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.