SVI JE PITAJU DA LI JOJ JE ON DEDA, A ŠOKIRAJU SE KAD SHVATE DA JE MUŽ: Bio je OŽENJEN kad je ona bila malo DETE
Ilustracija, Foto: Printscreen/INSTAGRAM/FRANK.N.DANI

ŠOKIRAĆETE SE

SVI JE PITAJU DA LI JOJ JE ON DEDA, A ŠOKIRAJU SE KAD SHVATE DA JE MUŽ: Bio je OŽENJEN kad je ona bila malo DETE

Sviih pitaju da li suz muž i žena ili deda i unuka

Objavljeno:

Još jedan ljubavni par koji želi da dokaže da razlika u godinama među partnerima nije važna. Amerikanka Danijel Lihtman u braku je sa 27 godina starijim Frenkom i kako kaže, to je ujedno i najbolja stvar u njihovom braku. Frenk je bio oženjen kada je ona bila dete, ima odraslu ćerku iz prethodne veze, ali Danijel njegova prošlost ne smeta.

Upoznali su se u restoranu u kom je Danijel radila, kada je imala 19, a on 46 godina. Sada Danijel ima 27, a Frenk 54 godine. Imaju dva sina i svakodnevno se suočavaju sa pitanjima da li je Frenk njen deda. Ipak, naučili su da se ne osvrću na tuđe komentare, ali priznaju da im je na početku najveći problem bio da se pojave u javnosti.

Par
foto: Printscreen/INSTAGRAM/FRANK.N.DANI

"Upoznala sam ovog čoveka pre mnogo godina i nasmejao me je. Znala sam da ću se udati za njega, iako mi je rekao da se više nikada neće oženiti", napisala je Danijel jednom prilikom u objavi na društvenim mrežama i dodala da su zajedno prošli najbolje i najgore stvari.

"Bili smo uplašeni zbog razlike u godinama, zbog toga šta drugi misle i strahovali smo da budemo u javnosti. Zajedno smo više od 8 godina i postoji jedinstvena lepota naše veze. Ako se borite sa razlikom u godinama i ne znate šta da učinite, ali znate da je on taj, učinite taj korak i ne obazirite se na komentare", poručuje Danijel koja na društvenim mrežama često objavljuje fotke svog supruga, ističući da izgleda "neverovatno mlado za muškarca u pedesetima".

Bonus video:

01:06

Akcija spašavanja zavejanih ljudi trajala čitavu noć

(Espreso/Mondo/T.V./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.