SVI SU JE VOLELI U SERIJI MALA NEVESTA, A ONA JE U 24. GODINI SEBI ODUZELA ŽIVOT: A pričalo se i da ju je ubio ON
Mala Nevesta, Foto: Printscreen

tužno

SVI SU JE VOLELI U SERIJI MALA NEVESTA, A ONA JE U 24. GODINI SEBI ODUZELA ŽIVOT: A pričalo se i da ju je ubio ON

Glumica je pronađena obešena u svom stanu u predgrađu Mumbaja, a pretpostavlja se da je Banerdži sebi oduzela život u prepodnevnim časovima

Objavljeno: 19:52h

U svetu poznatih u kojem vladaju brojni poroci, jedan izgubljen život posebno je šokirao mnoge. Bolivudska glumica Pratiša Banerdži (24), koja je slavu stekla ulogom u seriji "Mala nevesta" izvršila je 2016. godine samoubistvo u svom domu u Mumbaju.

Glumica je pronađena obešena u svom stanu u predgrađu Mumbaja, a pretpostavlja se da je Banerdži sebi oduzela život u prepodnevnim časovima, izjavili su policijski zvaničnici. Takođe, policija nije pronašla oproštajno pismo u blizini nastradale.

I dok javnost još nije upoznata sa motivom zašto je mlada glumica odlučila da digne ruku na sebe za sada se nezvanično pominje da je Benerdži patila od depresije zbog ljubavnih problema. Tako su indijski mediji preneli da je poslednji status koji podelila sa prijateljima na aplikaciji "Whatsapp" bio svojevrsni poziv za pomoć.

"Čak i nakon smrti, neću okrenuti svoje lice od tebe" – napisala je tragično nastradala glumica.

Inače, Pratiša Banerdži je bila u dugogodišnjoj vezi sa glumcem i producentom Rahul Radž Sing, sa kojim je i snimila nekoliko epizoda indijskog rijalitija "Moćni parovi", a krajem 2015.godine indijski mediji su preneli vest da se par sprema da kaže sudbonosno “da”.

Njen dečko Rahul Radž Sing je prvi dao izjavu za medije, navodeći kako ju je našao mrtvu u njihovom stanu.

"Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa - jedan je bio kod Pratiše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratišu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nisam pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, pozavo sam Pratišinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja", rekao je Sing tada.

Mnogi su posumnjali u ovu verziju priče, jer su nakon višesatne obdukcije lekari na njenom vratu pronašli tragove davljenja, što ukazuje na smrt zbog gušenja od strane druge osobe, a ne od vešanja.

Navodno se par tog istog dana posvađao u gradu, a rasprava se završila šamarom kada je Rahul prilično jako udario svoju verenicu.

Pratiša je nakon šamara pala. Posmatrači su bili zapanjeni činjenicom da joj verenik nije pomogao da ustane sa asfalta, prenosili su tamošnji mediji. Nekoliko sati kasnije stigla je vest o njenom samoubistvu. Navodilo se i da je glumica bila izuzetno ponižena zbog skandala u javnosti.

„Ne mislim da se ubila. Mislim da je u pitanju planirano ubistvo“, rekao je njen kolega Ajaz Kan za novinsku ageniciju ANI.

Smrt lepe Pratiše i dalje je misterija, a na oproštaju uoči sahrane pokojnoj glumici su obukli venčanicu koja je ona naručila za svoje venčanje.

Inače, Pratiša Banerdži je u Srbiji stekla slavu svojom prvom ulogom u popularnoj seriji "Mala nevesta" u kojoj je tumačila lik Anandi, devojčice neveste. U ovoj ulozi uživala je tri godine, od 2010. do 2013. godine.

Nakon prve role, koju je dobila sa 17 godina, njena karijera je nastavila da se razvija na televiziji, a Pratiša je osim serija rado učestvovala i u rijalitijima. Tako se oprobala i u indijskoj verziji Velikog brata, te je pre tri godine učestvovala u sedmoj sezoni popularnog rijalitija. Njen poslednji angažman na televiziji bio je u seriji "Hum Hain Na".

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srbia danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.