OVA NARKOMANKA JE ZBOG DROGE IZGUBILA SVE ZUBE, A NJENA TRANSFORMACIJA JE SABLASNULA SVE: Sada je NEPREPOZNATLJIVA
Bivša narkomanka, Foto: Printscreen/Tiktok/iamtoothlessandruthless

paŽnja

OVA NARKOMANKA JE ZBOG DROGE IZGUBILA SVE ZUBE, A NJENA TRANSFORMACIJA JE SABLASNULA SVE: Sada je NEPREPOZNATLJIVA

U jednom snimku ona objašnjava: „Bila sam šest godina narkomanka na metamfetaminima

Objavljeno: 10:21h

Fejt Hil, 25-godišnjakinja iz Misurija, na TikToku nizom viralnih snimaka pokušava da skrene pažnju na posledice konzumiranja narkotika. Ona je šest godina bila zavisnica od meta i živela je na ulici, prenosi Dejli star.

Kaže da je na kraju zbog toga izgubila nekoliko bliskih prijatelja. Droga je takođe imala očigledan uticaj na njeno telo – mršavila je sve više i zubi su joj bili uništeni. Kad se konačno očistila, morala je da izvadi sve zube da bi stavila protezu.

U jednom snimku ona objašnjava: „Bila sam šest godina narkomanka na metamfetaminima. Živela sam na ulici, po hotelima, svuda gde sam mogla da spustim glavu… Očigledno da nisam vodila računa o svojim zubima. Pa, mislila sam da jesam, ali nisam. I to je izazvalo mnogo štete, mnogo truljenja, i konačno sam ih uklonila.“

Fejt je ispričala i kako je hapšena, kako se tokom tog perioda osećala „odvratno“ i „jadno“, a takođe da je pokušala da sebi oduzme život. Čak osam puta se prijavljivala na rehabilitaciju, a prošle godine je konačno uspela da se očisti, prenosi Mirror.

Sada je dobila nove proteze i ponosno pokazuje svoj osmeh na svom TikTok nalogu. Ipak, među najgledanijim je video u kojem se smeši bez proteza i kaže: „To je kao prazan osmeh, nema ničega“.

Narkomanka
foto: Printscreen/Tiktok/iamtoothlessandruthless

Prema Američkom stomatološkom udruženju, korisnici meta često pate od karijesa i bolesti desni, koja se naziva „meta usta“.

„Pre i posle“ fotografije bivših narkomana: Transformacije koje ostavljaju bez teksta

Opisuje zube koji su pocrneli, trule i raspadaju se toliko da je potrebno uklanjanje zuba.

04:33

PRIČAO DA JE SELJANKA I NARKOMANKA! Džidža i Đorđe David gadno zaratili a sad ŠOK! Ono što je rekla o njmu OSTAVILO SVE BEZ TEKSTA

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.