PRAZNILA JE KESU USISIVAČA I U NJOJ PRONAŠLA STVAR VREDNU 750 HILJADA EVRA: Nije mogla verovati ŠTA VIDI, a TEK OVO
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/ marilyn2685

šok

PRAZNILA JE KESU USISIVAČA I U NJOJ PRONAŠLA STVAR VREDNU 750 HILJADA EVRA: Nije mogla verovati ŠTA VIDI, a TEK OVO

Policiji je rekla da je prsten ostavila na stolu u hotelskoj sobi u petak kada je otišla u kupovinu, a kada se vratila, prstena više nije bilo

Objavljeno: 13:26h

Vlasnica prstena je malazijska poslovna žena koja je boravila u hotelu. Nestanak prstena prijavila je policiji u petak, sumnjajući da ga je ukrao neki od zaposlenih. Međutim, članovi obezbeđenja su joj ubrzo javili da ga je pronašla sobarica dok je praznila kesu od usisivača.

"Le Parisien" izveštava da je gošća otputovala u London, ali će se vratiti u Pariz po svoj prsten. Ric joj je ponudio besplatne tri noći u hotelu kao znak izvinjenja zbog neprijatnosti, ali ona navodno ne namerava da prihvati ponudu.

- Hvala svima na sjajnom obavljenom poslu. Prsten je pronađen. Želim da se zahvalim ljudima iz Rica u Parizu koji svaki dan rade profesionalno - izjavila je ona.

Prsten
foto: Printscreen/Youtube/JustAs it is

Policiji je rekla da je prsten ostavila na stolu u hotelskoj sobi u petak kada je otišla u kupovinu, a kada se vratila, prstena više nije bilo.

Prsten se sada nalazi u posedu policije koja će ga vratiti Malazijskoj vlasnici. Sobarica koja ga je pronašla dobila je pohvalu, ali bez novčane nagrade.

Inače, ovo nije prvi put da je prijavljen nestanak nakita iz hotela. 2018. godine, petorica naoružanih muškaraca ukrala su nakit vredan 4 miliona evra iz zlatare u hotelu. Kasnije iste godine, neimenovani član saudijske kraljevske porodice prijavio je krađu nakita vrednog nekoliko stotina hiljada evra iz svog apartmana.

02:30

15 GODINA U PENZIJI, A MORA DA RADI: Gojko potpuno BESPLATNO pomaže komšiluku, jer ne može drugačije da živi! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/najžena/Jelena Vukelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.