ZAVRŠIO JE SA DRUGARICOM U KREVETU I IMAO NAJBOLJI ODNOS IKADA: Sve je PUCALO od STRASTI, a onda je ona TRAŽILA OVO
Ljubav, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

neverovatno

ZAVRŠIO JE SA DRUGARICOM U KREVETU I IMAO NAJBOLJI ODNOS IKADA: Sve je PUCALO od STRASTI, a onda je ona TRAŽILA OVO

Jedan muškarac je u ispovesti otkrio kako je imao intimne odnose sa nekim koga je godinama zamišljao, da bi kasnije postao potpuno hladan

Objavljeno:

Nije neobično da se među nekim prijateljima rodi ljubav ili da postoji privlačnost, a u većini slučajeva jedan uvek gaji neka osećanja. To se desilo i u slučaju jednog momka od 26 godina koji je otkrio savetnici za odnose kako je oduvek postojala privlačnost između njega i njegove dugodišnje prijateljice, međutim, ona je bila u drugoj vezi pa nikada ništa nije bil među njima.

- Pre osam meseci sam naleteo na nju u noćnom izlasku i bila je uzbuđena što me vidi. Izgledala je tako se*si i nije me ostavljala celu noć. Bili smo pijani i koketni, a na kraju večeri mi je šapnula da želi da prenoćim kod nje. Bio sam srećan i rekao sam da. Oboje smo znali šta želimo i vrata su se jedva zatvorila pre nego što smo se svlačili. Završili smo u njenom krevetu i imao sam najuzbudljiviji, najstrasniji se*s posle dugo vremena - otkriva momak u ispovesti, a prenosi britanski San.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, kako momak otkriva ovo nije bio samo "pijani se*s". Devojka mu je rekla kako bi želela da ga viđa svaki dan, što se njemu dopalo, ali to je značilo da ne sme da viđa nikog drugog.

On je otkrio kako se borio da odluči šta da radi, ali da su se fizički sve više zbližavali i da je odlučio da je voli, a da će ostavi svoju devojku.

Posle par nedelja ona mu je otkrila kako je trudna i uprkos tome što joj je ponudio da bude tu za nju, počela je da se udaljava od njega.

- Iz vedra neba je rekla da je imala pobačaj i da se vratila bivšem. Bio sam iscrpljen, ali sam prihvatio njenu odluku. Sada moja sestra tvrdi da ju je videla kod doktora kako izgleda jasno trudna, pa sam pomislio da nije imala pobačaj. Da li to znači da ona nosi moju bebu? Ne odgovara kada pošaljem poruku ili pozvonim. Šta treba da uradim - pita se razočarani momak.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Savetnica je momku rekla kako i u slučaju da je devojka trudna ne može sa sigurnošću znati da li je on otac dok se beba ne rodi.

Takođe mu je predočila da je moguće da dok se on borio i lomio šta da uradi, ona se vratila bivšem jer zna da je beba koju očekuje njegova.

- Pažljivo gazi. Bilo bi pogrešno stvarati probleme u njenoj vezi, posebno ako srećno očekuju bebu. Uspostavite diskretan kontakt, i kažite da ćete ako je vaša beba odigrati svoju ulogu i biti posvećen tata, finansijski i emocionalno pod pretpostavkom da je DNK test dokazao da je beba vaša- poručila mu je savetnica.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.