STARAC U 103. OTKRIO SAVETE ZA DUG ŽIVOT I ISPUNJEN BRAK: Jednu stvar su OBAVEZNO RADILI PRED SPAVANJE (VIDEO)
Baka i deka, Foto: Printscreen/TikTok/todayshow

saveti

STARAC U 103. OTKRIO SAVETE ZA DUG ŽIVOT I ISPUNJEN BRAK: Jednu stvar su OBAVEZNO RADILI PRED SPAVANJE (VIDEO)

Iako mnogi misle da je potrebno mnogo ulaganja i živaca za bračnu zajednicu, jedan stariji bračni par je otkrio da je tajna u jednostavnim savetima

Objavljeno:

Oni koji su u braku, pogotovo u dugogodišnjem znaju da je za sklad i funkcionisanje potrebno više od ljubavi. Iako mnogi misle da je ljubav ono što održava jednu zajednicu činjenica je da su potrebni i drugi faktori koji jedan brak čine kompletnim. Ipak, čini se da "u vodu pada" sve što nam poručuju psiholozi i bračni savetnici, ako je verovati rečima jednog vremešnog starca.

Naime, u snimku koji od skoro kruži internetom jedan 103-godišnji veteran Drugog svetskog rata je zajedno sa svojom suprugom odlučio da svima otkrije šta je tajna dugog i srećnog života, a oni su ga u bračnoj zajednici proveli čak 70 godina.

- Vino, pasta i bez stresa i dobra žena. Mi smo u braku 70 godina i nikada nismo imali nekakav stres. Jer kada smo se uzeli ona mi je rekla da ne želi da ode u krevet a da se ne pomirimo. Nekad sam morao u krevet u 4 ujutru dok se ne pomirimo ili kažem da mi je žao- otkriva vremešni starac kroz smeh, dok ga njegova gospođa pomno sluša.

Snimak je privukao veliku pažnju korisnika društvenih mreža a mišljenja su bila podeljena.

@todayshow #WorldWarII #Veteran Sam Avolicino, who just turned 103, shared his keys to a long and happy life. #LifeAdvice #WordsOfWisdom 📹: @NBC Bay Area ♬ original sound - TODAY Show

- Možeš na licu te sirote žene videti da je ona preuzela sav njegov stres svi tih godina.

- On priča bolje nego neki ljudi u svojim 40-im ili 50-im godinama.

- Znači manje stresa u braku je kada se muškarac uvek izvinjava.

- Njegov glas zvuči kao da je u 60-im godinama. Srećna sam zbog njih.

- Hvala gospodine na rečima mudrosti- bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je odsustvo stresa jedan od ključnih faktora za dug život, a mnogi su dedi odali priznanje i na strpljenju i na razumevanju koje su izgradili zajedno sa supugom. Jedan od korisnika se našalio rekavši kako nije otišao u krevet sa suprugom već nedelju dana što znači da su i dalje u svađi.

Mnogi su se nasmejali čoveku citirajući ga jer je istakao stres kao jedan od glavnih neprijatelja nadovezavši se na njegovu konstataciju da nije otišao do kasno u noć u krevet dok se nije izvinio supruzi.

Ipak, svi su se složili da on izgleda daleko mlađe nego što jeste a za to su rekli da je verovatno najzaslužniji njegov brak koji odlično funkcioniše.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.