ANASTASIJA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Zanemite kada vidite kako SAD IZGLEDA, i njeni je JEDVA PREPOZNALI
Anastarija, Foto: Printscreen/TikTok/knyazeva_anastasiya_official

morate znati

ANASTASIJA JE BILA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU: Zanemite kada vidite kako SAD IZGLEDA, i njeni je JEDVA PREPOZNALI

Ona je bila najlepša devojčica na svetu, a evo kako danas izgleda

Objavljeno:

Društvene mreže su razvitkom tehnologije postale nepresušni izvor informacija i novih saznanja, a jedno od njih je da se lepota ne može sakriti gdegod se ona nalazila. Verovatno ste godinama unazad nailazili na fotografije preslatke devojčice sa krupnim plavim čima i smeđom kosom za koju su mnogi rekli da je definitivno najlepša devojčica, a kako je vreme odmicalo mnogi su se pitali kako ona danas izgleda.

Anastasija Knjaževa je sve očarala svojim anđeoskim likom 2017. godine kada je proglašena najlepšom devojčicom na svetu i kada se našla kao najmlađi modelu u francuskom časopisu Vog.

Od tada je prošlo šest godina, a Anastasija danas ima na Instagramu 1,1 milion pratilaca. Ova tinejdžerka živi ispunjen i možda malo dinamičniji život u odnosu na svoje vršnjake pokušavajući da izbalansira između manekenstva i svojih svakodnevnih obaveza u školi. U njenoj biografiji na ovoj platformi piše da je voditeljka dečijeg šoua ctc kids i da je pobednik TEFI kids-a 2020, muzičkog takmičenja.

Anastasija voli da peva, a iako su mnogi mislili da će njena karijera u budućnosti biti vezana za javnu scenu poput glume ili pevanja, ova tinejdžerka je jednom prilikom izjavila da bi volela da postane poslastičar ili veterinar.

Kako je počelo sve?

Anastasijina karijera je počela dok su njene vršnjakinje još uvek gledale crtaće i veći deo dana boravile u vrtiću. Ova mala devojčica tada je stala pred kamere po prvi put a kada je postala poznata imala je svega četiri godine. Mnogi brendovi su već tada počeli da se utrkuju za nju i zavoleli su je jer je bila spontana u svojim poziranjima pred kamerom.

Dejli Mejl je devojčicu proglasio najlepšom 2017. godine, a godinu dana kasnije ona se našla na petom mestu na listi najlepših devojčica na svetu koje je odabrao La Oficel.

Pored svog voditeljskog posla, Anastasija se odlično danas snalazi i u nekim filmovima za koje je dobila angažman ali su joj i mnogi modni brendovi ponudili ugovore za posao.

Bonus video:

00:13

Olga Kuriljenko u jednom klubu u Beogradu

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.