PITALA VERENIKA DA IMAJU TROJKU I ON JE PRISTAO: Ono što joj je POSLE URADIO ŠOKIRA sve, UŽASNA ISPOVEST devojke
Odnosi, Foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

neverovatno

PITALA VERENIKA DA IMAJU TROJKU I ON JE PRISTAO: Ono što joj je POSLE URADIO ŠOKIRA sve, UŽASNA ISPOVEST devojke

Ispovest devojke koja je pokušala da začini vezu, ali se sve otrglo kontroli

Objavljeno:

Različite želje i potrebe partnera kad je reč o intimnim odnosima mogu da utiču na stabilnost veze, odnosno braka. Iskustvo sa trećom osobom u vezi kod nekih parova može da rasplamsa strasti, a kod drugih da dovede do raskida, odnosno razvoda.

O tome svedoči i ispovest jedne Sandre koja se posle neuspešne, tj. nerealizovane „trojke“ suočila sa velikim problemom – potencijalnim raskidom veridbe koja je trebalo da bude krunisana brakom idućeg proleća.

Saznajte i koji je najveći seksualni fetiš svih muškaraca.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

- Imam 32 godine, a moj dečko 34. Zajedno smo sedam godina i savršeno funkcionišemo. Toliko dobro se poklapamo u svemu, da smo planirali da se venčamo u maju iduće godine. Ali, sada je naše venčanje dovedeno u pitanje zbog jedne moje fantazije – navodi Sandra.

Ona otkriva da je letos sa dečkom bila na odmoru u inostranstvu i da mu je predložila da iskuse se*s sa još jednom osobom.

- U početku se nećkao, a onda je jedne večeri u prilično pripitom stanju pristao. Bila sam oduševljena, jer mi se dopao mladić kojeg smo upoznali na odmoru, a kojeg je moj verenik predložio kao treću osobu. Oduševljenje je bilo još veće kad je naš novi poznanik pristao da bude sa nama dvoma u krevetu – nastavlja Sandra.

Ipak, u jednom trenutku stvari su pošle po zlu. Sandra i njen verenik su plesali, ona je osetila veliko uzbuđenje, a onda je njen verenik otišao do toaleta. Kad se vratio, rekao je da ga boli glava i da mora da ode u hotelsku sobu da legne.

- Ostala sam sama sa mladićem koji je trebalo oboma da nam pruži neverovatno iskustvo. Kad smo videli da se moj verenik ne vraća, otišli smo do sobe i celu noć pričali. Ujutro sam se vratila u sobu kod verenika i od tada je naša veza počela da se raspada. On me konstantno otužuje da sam ga prevarila sa mladićem kojeg smo upoznali na odmoru, a ja nemam načina da mu dokažem da to nije istina – jada se Sandra i preispituje da li je uopšte trebalo da predlaže vereniku da idu u trojku.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz to, uverena je da nije uradila ništa loše, ali strahuje da bi zbog konstantnih optužbi mogla da ostavi svog verenika i potraži sreću sa nekim drugim. Ništa manje je ne boli ni mogućnost da on ostavi nju, jer ga, kako tvrdi, zaista mnogo voli.

Ekspert za se*s i veze kojem se očajna devojka obratila smatra da bi ovo iskušenje Sandra i njen verenik mogli da prevaziđu.

- Za neke parove „trojka“ može da bude neverovatno iskustvo, a kod nekih može da izazove velike probleme, uključujući ljubomoru u gubitak poverenja. Pre nego što ste izgovorili svoju fantaziju, trebalo je dobro da procenite da li će vaš verenik pozitivno reagovati. Takođe, nije trebalo ni da insistirate da isprobate „trojku“, niti da odmah prihvatite čim je vaš verenik u pripitom stanju na odmoru pristao da vam se priključi treća strana“. Vaš verenik je s jedne strane hteo da izađe u susret, a s druge se pitao zašto maštate o „trojci“. Na kraju, te ključne večeri se verovatno predomislio, jer mu se nije dopalo da vidi kako uživate sa drugim muškarcem. Iako niste spavali sa drugim muškarcem, činjenica da ste cele noći bili razdvojeni od verenika produbila mu je sumnju u vašu vernost. Umesto da se povlačite, budite otvoreni za razgovor sa njim o njegovim osećanjima. Ako mu pokažete da vam je stalo do njega i njegovih emocija, to bi moglo da popravi stvari između vas – odgovor je eksperta za se*s i veze.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.