NEPOZNAT VUČJAK PRIŠAO DEVOJCI NA SRED ULICE I SKINUO JOJ HALJINU: Sirotica je u GAĆICAMA trčala za njim (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/hannahstocking

pažnja

NEPOZNAT VUČJAK PRIŠAO DEVOJCI NA SRED ULICE I SKINUO JOJ HALJINU: Sirotica je u GAĆICAMA trčala za njim (VIDEO)

Ovo niste viđali ni u filmovima

Objavljeno:

Hana Stocking, poznata američka komičarka koju na Instagramu prati nešto više od 26 miliona ljudi, devojka koja se proslavila skečevima na društvenim mrežama Vine i Jutjub, pre neki dan je ostala u grudnjaku i gaćama nakon što je nestašni pas pozajmio njenu haljinu i produžio je prema vlasniku .

Snimak je ovih dana postao hit na svim društvenim mrežama, posebno na TikToku gde je već sakupio 20 miliona pregleda, a ljudi su ga ispratili sa salvom smeha i uprkos najverovatnije skeču.

Naime, Hana je u tom trenutku bila u društvu Lele Pons, još jedne internet zvezde čija su specijalnost duhovite šale, pa sve govori u prilog tome da su devojke znale šta sledi.

U svakom slučaju, moramo priznati da je pas uradio izvanredan posao, bez obzira da li je zaista bio plaćeni glumac u biskvitima ili jednostavno nestašan.

Bonus video: MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVADBI ĆERKE: Da sam se ja udavala ne bih pustila medije na svadbu! Evo šta kaže o spotu sa Acom Lukasom

01:05

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVADBI ĆERKE: Da sam se ja udavala ne bih pustila medije na svadbu! Evo šta kaže o spotu sa Acom Lukasom

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.