ZATEKAO MAMU KAKO SPAVA NA KUHINJSKOM STOLU PA URADIO OVO: Žena odmah krenula da PLAČE, ovaj VIDEO topi srca
Majka zaspala za stolom, Foto: Printscreen Instagram-danincriveloficial

prelep gest

ZATEKAO MAMU KAKO SPAVA NA KUHINJSKOM STOLU PA URADIO OVO: Žena odmah krenula da PLAČE, ovaj VIDEO topi srca

Na društvenim mrežama samo su se ređali komentari

Objavljeno:

Roditeljstvo često ume da bude veoma naporno. Brojne obaveze na poslu, a potom i oko kuće i dece često su vrlo iscprljujuće. Snimak jedne mame koja je preumorna zaspala za kuhinjskim stolom izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Video snimak počinje mamom koja je ostala u kuhinji da pospremi, ali je sela na trenutak da malo predahne. Umor je savladao, na sekund je sklopila oči i samo joj je glava klonula pa je zaspala za stolom.

Narednog trenutka vidi se maleni dečak koji je ušao u kuhinju i zatekao mamu kako spava. On je najpre pomazio po ruci, a poto m je uradio nešto potpuno neočekivano. On je privukao veliki lonac bliže maminoj stolici, skinuo gornji deo svoje trenerke, popeo se na lonac i pokrio majku preko ramena. Potom je sišao s lonca, vratio ga na mesto i otišao. Nekoliko trenutaka kasnije mama se trgla iz sna i kad je primetila dečakovu trenerku preko svojih ramena mama nije mogla da zadrži suze.

Snimak je samo na Instagramu dobio 387.000 sviđanja dok su se komentari ređali, iako je bilo prilično suprotstavljenih mišljenja.

- Uživajte u svojoj deci, ona nikada više neće biti ovako mala i bespomoćna.

- Divan prizor koji gađa pravo u srce, suze mi liju u potocima.

- Kako je uopšte mogla da zaspi dok čuva dete, i još se sin o njoj brine umesto da bude obrnuto, meni je ovo čist primer zanemarivanja deteta.

- Samo jedna umorna majka i plod njenog dobrog vaspitanja i ljubavi.

- Tako mali, a sa toliko ljubavi brine o mami.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.