OVO JE BILO NAJBRUTALNIJE UBISTVO PLEJBOJ ZEČICE: Policijaci ga opisali kao jedno od NAJGORIH TELO našli u STANJU..
Plejboj zečica, Foto: Profimedia

paŽnja

OVO JE BILO NAJBRUTALNIJE UBISTVO PLEJBOJ ZEČICE: Policijaci ga opisali kao jedno od NAJGORIH TELO našli u STANJU..

NJeno brutalno ubistvo uznemirilo je posetiove londonskog noćnog života, a gotovo pola veka kasnije i dalje je nerešeno

Objavljeno:

Jezivo i nerešeno ubistvo mlade Plejbojeve zečice Iv Stratford, koje su policajci opisali kao jedno od najgorih koje su videli, ima novog svedoka čija je pojava nakon gotovo 50 godina ponovo probudila zanimanje oko misterioznog slučaja.

Kada je policija pronašla iskasapljeno telo Plejbojeve zečice Iv Stratford, jedan je policajac izjavio da nikada nije video nešto tako užasno. 21-godišnjakinja je pronađena s rukama svezanima na leđima i prerezanim grlom toliko jako da joj je glava umalo bila odrubljena, i to u njenom stanu u Lejtonu, u istočnom Londonu 1975. godine.

Eve je radila kao konobarica u Plejbojevom klubu u središtu Londona i družila se sa slavnim osobama, među kojima su bili komičar Erik Morkamb, glumac Sid Džejms i bokser Džon Konteh. NJeno brutalno ubistvo uznemirilo je posetiove londonskog noćnog života, a gotovo pola veka kasnije i dalje je nerešeno. Ono što se jedino zna jeste da je njen ubica ponovo ubio barem još jednom. Ubicin DNK bio je povezan sa silovanjem i ubistvom 16-godišnje učenice Line Vedon u Hounslou, u zapadnom Londonu, koje se dogodilo šest meseci kasnije, a veruje se i da je isti muškarac ubio i 29-godišnju trudnicu Lindu Farou četiri godine kasnije.

Plejboj
foto: Profimedia

Nerešena ubistva ponovo se analiziraju u novom dvodelnom dokumentarcu ITV-a "The Playboy Bunny Murder", a u kojem se prikazuju detalji istrage Kolina Satona koji je istraživao ubistva kao nerešene slučajeve 2002. godine i radio na svom dokumentarcu, "Devojke s West Enda". Prethodno je za The Sun rekao da je ostvario velik napredak u slučaju.

"Zapravo smo pronašli novog svedoka, nakon gotovo 50 godina, koja je prolazila ulicom kad je Lin Vidon ubijena. Tada se nije javila jer su joj roditelji rekli da to ne čini. Ali razgovarajući s njom, kao i ponovnim proučavanjem dokaza, uspeli smo uspostaviti veze s potencijalnim osumnjičenikom", izjavio je Saton.

01:27

NUTRICIONISTKINJA O SVRSI POSTA: Prepoznaćete šta nije dobro u organizmu! Otkrila glavnu namirnicu: Uz nju nećete biti gladni

(Espreso/Magazin novosti/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.