ŽENA U 43. GODINI IMA ODNOSE 2 PUTA DNEVNO SA MOMKOM: Postali su pravi DIVLJACI, čak i u POZORIŠTU su ih ZATEKLI
Strast, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

neverovatno

ŽENA U 43. GODINI IMA ODNOSE 2 PUTA DNEVNO SA MOMKOM: Postali su pravi DIVLJACI, čak i u POZORIŠTU su ih ZATEKLI

Žena je podelila svoje iskustvo povodom jednog nesvakidašnjeg izazova koji joj je postavila prijateljica

Objavljeno:

Na portalu Women's Health, jedna žena koja je želela ostati anonimna, podelila je svoju ispovest o intimnim odnosima sa svojim dečkom.

Naime, njoj je prijateljica postavila izazov da pokuša imati intimne odnose dva puta na dan. Kako kaže ovo ju je zainteresovalo da proba pa je rešila da podeli svoje iskustvo.

Kaže da je u mladosti upražnjavala intimne odnose i češće od izazova, jer je pokušavala da zatrudni a to joj je služilo samo kao sredstvo za postizanje cilja. Sada kada je razvedena majka troje dece i ima 43 godine, konačno uživa u intimnim odnosima i ako za to nema baš puno vremena.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Bernd Leitner / imago stock&people / Profimedia

Ovo je njena priča:

Moj dečko Mario i ja smo intimni obično tri do četiri puta nedeljno, tako da bi ovo bilo značajno više. Odlučila sam da mu ne kažem da je u pitanju izazov, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se pripremamo za posao u isto vreme, pa sam ga odlučila iznenaditi ušavši mu pod tuš. Nikada to nismo radili, ali oduvek sam želela da probam. Bio je to sjajan način za započinjanje dana.

Kasnije te večeri Mario i ja trebali smo ići na predstavu. Pozorište je bilo vrlo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu verovati da ovo izgovaram, ali otišli smo u WC i obavili brzinski.

Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, očigledno niko ne voli da ide u WC usred predstave.

Utorak

Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam masturbirati, ali mi je vagina bila prilično bolna.

Mario je to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je potom dovelo do odnosa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dva puta.

Sreda

Odlučila sam da probudim Maria oralnim seksom, što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću odraditi drugi seks u danu.

Ali tad sam se dosetila da bismo i dalje mogli biti zajedno preko video poziva. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela ovu temu, ali definitivno sam ga brzo pridobila.

No kasnije te večeri pomislila sam da mu možda oduzimam šansu da 'bude muško' preuzimajući inicijativu sve vreme. Poslednje što sam htela je da pomisli kako sam ja ta koja uvek inicira jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bila, voli biti taj koji pokreće stvari.

Ljubav
Ljubavfoto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Četvrtak

Kad su deca otišla u školu, odlučila sam da upotrebim svoj vibrator. Nije mi trebalo puno vremena, tako da je lako i zabavno. Morala sam priznati da me više seksa tera da želim još više seksa - stvarno sam se radovala ponovnom susretu s Mariom.

Te sam ga večeri sam ga pokušala nazvati zbog telefonskog seksa, ali on je bio na kasnoj večeri. Mislila sam da pokušam ponovo masturbirati, ali bila sam previše umorna. Ovaj izazov nije bio jednostavan, pogotovo jer moj partner nije bio tu.

Petak

Mario me iznenadio došavši sa puta pravo kod mene. Rekao je da ga je naša 'telefonska konferencija' naterala da razmišlja o meni i da me mora odmah videti. Zaključala sam vrata kancelarije, a većina ljudi je bila na ručku pa nije postojao veliki rizik da nas netko zatekne. Bilo je puno bolje od moje uobičajene pauze.

Te sam večeri poslala Mariju poruku sa željom da dođe, a on me je pitao što se došava. Rekla sam mu sve o sovom izazovu, a njemu je to bilo smešno. Rekao je da to objašnjava zašto sam ga tako mučila u zadnje vreme.

Došao je i imali smo miran seks koji se za mene nije završio orgazmom, što nije često. Mislim da je orgazam onemogućila kombinacija dece u kući s toliko istrošenosti.

Subota

Mislim da je Mario žele da mi pomogne da završim dan uspešno, pa smo se opet videli preko video poziva rano ujutro. Imali smo takve odnose i nekoliko puta pre ovog izazova.

Te noći smo opet pokušali, ali stvari nisu išle dobro i bilo mi je bolno - po prvi put u pet meseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problem s erekcijom. Počelo je delovati kao da toliko seksa nije dobra stvar.

Nedelja

Osetila sam obavezu da završim izazov, započela sam dan sa svojim pouzdanim vibratorom. Bilo je manje zabavno nego inače; seks je postao obaveza a ne zadovoljstvo.

Kasnije toga dana, Mario i ja bili smo sami i gledali Netflix. Oboje smo se složili da iako volimo seks, lepo je imati malo vremena za opuštanje. Ali kad sam ugasila svetla i kad smo se zavukli ispod pokrivača, počeo me ljubiti po vratu i brzo smo se počeli skidati.

Mislim da mi je seks dva puta dnevno zaista previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno seksualno stvorenje - mislim, imali smo odnose i u pozorištu...Ali ono što smo Mario i ja zaključili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina, prenosi 24sata.hr

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.