URADIO DNK TEST I SAZNAO DA NIJE OTAC SVOJE ĆERKE: Majka htela da dokaže VERNOST, a onda je usledio JEZIV OBRT...
Dnk, Foto: Profimedia

pakaaao!

URADIO DNK TEST I SAZNAO DA NIJE OTAC SVOJE ĆERKE: Majka htela da dokaže VERNOST, a onda je usledio JEZIV OBRT...

Žena koja je želela da ostane anonimna podelila je na Reditu svoju nesvakidašnju priču

Objavljeno:

Njen muž stalno je sumnjao da ćerka nije njegova, zbog čega je odlučio da uradi DNK test. Na njeno iznenađenje, ispostavilo se da je muž bio u pravu. Rezultati su pokazali da on nije biološki otac i tada je bio siguran da ga je prevarila.

"Nikada ga nisam prevarila. On je mislio da je naša veza laž i želeo je da se razvedemo. Ne znam kako se to desilo, ali ceo dan sam plakala. Nikada nisam varala. Volim svog supruga, zajedno smo od fakulteta, on je ljubav mog života, zgodan je i ljubazan. Pored njega, spavala sam sa još dvojicom muškaraca u životu, ali to je bilo pre naše veze. Ne postoji drugi potencijalni otac naše ćerke. Kad sam zatrudnela, bili smo venčani i aktivno smo radili na bebi", napisala je očajna žena.

Prevara
foto: Profimedia

Situacija se zakomplikovala kada je odlučila da dokaže da nikada nije prevarila supruga. Ispričala je da se njen muž poslednjih meseci drugačije ponašao i da ju je konstantno optuživao da ga vara, pa je zakazala dodatne preglede. Usledio je još bolniji obrt, kome se niko nije nadao.

"Uradili smo nekoliko testova. To su testovi iz krvi, za njega, mene i našu ćerku. Imali smo zakazan i sastanak sa stručnjakom za himerizam (himera je organizam sačinjen od ćelija koje imaju više od jednog različitog genotipa, prim. aut.), ali je to otkazano jer, kao što neki od vas pretpostavljaju, moja ćerka nije biološki moja", napisala je žena i dodala:

"Ne znam kako se to desilo, ali tužimo bolnicu u kojoj sam se porodila. Ne znam šta se desilo mojoj bebi. Muž mi se vratio, ali svet mi je i dalje okrenut naglavačke. Samo želim da nikad nije ni uradio taj glupi test", napisala je žena i dodala da se plaši da će joj oduzeti ćerku, ali da istovremeno želi i da zna gde je njena biološka ćerka i da li je dobro.

BONUS VIDEO

00:31

Isplivale šok informacije iz prošlosti Ilde Šaulić, Nataše DNK i Zorana Pejića Peje

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.