OVO JE ŽENA SA NAJRAVNIJOM ZADNJICOM KOJU ĆETE IKADA VIDETI: Kune se da NIJE FILTER, bukvalno je RAVNA kao DASKA
Ilustracija, Foto: Printscreen/ TikTok/julieevlorentzen

šokiraćete se

OVO JE ŽENA SA NAJRAVNIJOM ZADNJICOM KOJU ĆETE IKADA VIDETI: Kune se da NIJE FILTER, bukvalno je RAVNA kao DASKA

Sigurno nikada niste videli ravniju zadnjicu

Objavljeno:

Julija Evlorentzen otvorila je svoju stranicu na TikTok - u i otkrila da se obratila svojoj supruzi koja je i personalni trener kako bi je zamolila da smisli plan kako da izgradi mišiće i da se zategne. Julija ima izuzetno ravnu zadnjicu a sama za sebe je istakla da je "najravnija na svetu".

- Svi znamo da imam najravniju zadnjicu u svemiru - započela je dok je pokazivala slike kako joj izgleda zadnjica u kupaćim kostimima.

- Nije uvredljivo, ne morate mi reći da vidite krivudavost - ravna je i slatka - dodala je ova simptična plavuša i zamolila da je niko ne teši, piše "San".

Uprkos insistiranju da na nju ne utiču komentari hejtera, njen video je bio preplavljen primedbama ljudi, a jedan je pitao: "Da li je to filter?"

Zadnjica
foto: Printscreen/Tiktok/@julieevlorentzen

Julija se žali na ravnu zadnjicu

Zaista, mnogi su mislili da ovako nešto nije istina, te da se ona šali kako bi prikupila veći broj pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži. Namerno ili ne, mnogima je i pomogla da izgrade samopouzdanje i zavole sebe takve kakvi jesu.

Danas, Julija i njena partnerka Kamila dobile su bebu u kojoj svakodnevno uživaju, vole se i uspele su da izgrade mišiće koje je želela. Julija je bila izuzetno zgodna trudnica. Tokom trudnoće bila je i fizički aktivna, a ceo put vantelesne oplodnje, treninga i svakodnevnice nesebično su delile sa ljudima koje ih vole. Video kada su objavile da će dobiti bebu ima čak 20 miliona pregleda.

Bonus video: NALET POLITIČKIH MERA U KINI DONELE REZULTATE: Industrijska aktivnost nadmašila očekivanja, EVO KAKVE SU PROGNOZE ZA 2024. godinu

01:32

NALET POLITIČKIH MERA U KINI DONELE REZULTATE: Industrijska aktivnost nadmašila očekivanja, EVO KAKVE SU PROGNOZE ZA 2024. godinu

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.