LJUBAVNIK ZAMALO UHVAĆEN NA DELU, PA POBEGAO KROZ PROZOR ZGRADE: Visio potpuno GO, a onda je samo PAO... (VIDEO)
Muškarac visi sa prozora, Foto: Printscreen/Twitter/_Gilipter_

gospode!

LJUBAVNIK ZAMALO UHVAĆEN NA DELU, PA POBEGAO KROZ PROZOR ZGRADE: Visio potpuno GO, a onda je samo PAO... (VIDEO)

Snimci ovakvih situacija redovno kruže društvenim mrežama, ukazujući na to da su ove nezgode i te kako stvarne i da se dešavaju mnogima

Objavljeno:

Priče o švalerima koji se nađu u nevolji, viseći sa prozora ili terasa višespratnica pred naletom razjarenih muževa, nisu rezervisane samo za filmske scene.

Kada je švaler u bekstvu potpuno go, što nije retkost, cela scena postaje još zanimljivija i smešnija za posmatrače. Naravno, uvek se nađu i prolaznici koji zastanu da posmatraju nesvakidašnju situaciju i možda se malo nasmeju tuđoj nevolji.

Jedan od takvih snimaka postao je viralan na društvenim mrežama, iako je star. Nažalost, nije poznato gde se tačno sve ovo dogodilo, ali je jasno da je muškarac koji je bio u središtu ovog događaja žestoko zažalio što se upustio u takvu avanturu. Ne samo da je visio potpuno nag sa prozora, već je njegov pokušaj bekstva imao teške posledice. Ruke su mu popustile, pa je pao sa velike visine, udarivši se negde oko prvog sprata u spoljnu jedinicu klime, da bi na kraju završio na kontejneru. Iako nije poznato koliko su bile ozbiljne povrede, svakako je to bilo izuzetno bolno iskustvo za njega.

BONUS VIDEO

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.