ŽENA PRONAŠLA REŠENJE ZA MAČKE KOJE SKAČU PO JEKALMA: Potrebno je samo da STAVITE OVO i neće joj prići (VIDEO)
Mačka u jelki, Foto: Profimedia

otkriće

ŽENA PRONAŠLA REŠENJE ZA MAČKE KOJE SKAČU PO JEKALMA: Potrebno je samo da STAVITE OVO i neće joj prići (VIDEO)

Stiže doba godine kada mačke obaraju jelke

Objavljeno:

Lagano idemo ka drugoj polovini novembra i delu godine kada počinju da se kite jelke, ali i kada jelke "slučajno" padaju u nesvest zbog nestašnih ljubimaca. Pogotovo su mačke opsednute svetlećim ukrasima i vole da skaču na božićno drvo.

Tako su vlasnici mačaka na mukama. I dok se ljudi dovijaju na razne načine, ne bi li zaštitili jelku i ukrase, jedna korisnica TikToka došla je na sjajnu ideju - ona je oko drvca postavila tunel za mačke. Naime, čim se približe drvcu, pažnju im zaokupi tunel pa ni ne razmišljaju o tome da skoče na drvo u želji da se dočepaju ukrasa.

@kippergogo This is our first time putting our christmas tree up with our kitties!!😊 So far they have zero interest with the tree and are loving this tunnel 🥰 #christmas #amazonfinds #amazon #amazoncatfinds #catsoftiktok #fyp ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Pratioci su joj poručili da im se njena ideja baš dopada. Napomenuli su da bi želeli da imaju drvce koje će svakog trenutka u danu biti na istom mestu, a da im pritom ljubimci budu zadovoljni.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Epreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.