PROSILI JE VIŠE OD 400 PUTA, A ONA SVAKOG ODBILA: Samohrana majka izgleda KAO AVION, ali neće da TRPI RAZMAŽENE
Fren Sojer, Foto: Printscreen TikTok/storyoffran

video

PROSILI JE VIŠE OD 400 PUTA, A ONA SVAKOG ODBILA: Samohrana majka izgleda KAO AVION, ali neće da TRPI RAZMAŽENE

Uprkos velikom broju bračnih ponuda, bivša manekenka ima problem da pronađe pravog, nekoga ko će je ceniti zbog intelekta, a ne samo zbog izgleda

Objavljeno: 12:55h

Samohrana majka dobila je više od 400 predloga za brak, ali nijednu nije prihvatila. Fren Sojer (55) živi u Bejsingstoku u Engleskoj i nema sreće u ljubavi, uprkos velikoj želji da pronađe „onog pravog“. Majka dvoje dece traži nekoga ko će je prihvatiti onakvu kakva jeste, i zbog njene pameti i zbog lepote. Ali bivši model teško pronalazi odgovarajućeg udvarača.

Posle brojnih ljubavnih sastanaka i nakon što su je na društvenim mrežama proganjali mladi momci koji su hteli samo da se zabave s njom, Fren otkriva da je poslednjih nedelja dobila stotine ponuda za brak putem društvenih mreža.

Pogledajte i šta to žene nikada ne bi probale u krevetu.

Fren, koja je već bila udata, tvrdi da je doživljavaju kao kuguarku, odnosno stariju ženu koja zavodi mladiće, a da su za nju zainteresovani samo oni od 18 do 23 godine jer maštaju o tome da budu sa starijom ženom. Otkako su njene molbe da pronađe ljubav postale viralne, bila je preplavljena porukama muškaraca koji su hteli da je ožene. Ali njihovi romantični gestovi joj trenutno ne znače mnogo.

– Imam oko 400 ponuda za brak i otprilike su svi ti muškarci mojih godina – kaže Fren, ali ističe da ubrzo shvati da većina tih udvarača ne zna da razgovara sa ženama na društvenim mrežama.

- Društvene mreže su definitivno ubile pravu ljubav i međusobno poštovanje, svako misli da može da kaže šta hoće - objašnjava Fren.

Pošto ih je odbila, Fren je počela da dobija grozne komentare. Prošla je kroz razvod, loše zdravstveno stanje sina, a pre nekoliko godina imala je moždani udar. Ali iz turbulentnih vremena, Fren je uvek izlazila jača. Čak je postala i „seksi Robin Hud“ pošto je prikupila više od 100.000 evra za dobrotvornu organizaciju namenjenu deci i izmislila zavoj koji se koristi u zdravstvu.

Ne dozvoljava da je uznemiravaju podli komentari muškaraca.

- Mislim da niko ne voli samouverenu stariju ženu koja ima 55 godina. Ovo je period života kada žene treba da uživaju jer imaju više vremena za sebe, pošto su im deca u dvadesetim godinama – ističe ona.

Fren svoje muke oko pronalaska partnera pripisuje izopačenim očekivanjima nekih muškaraca od odnosa koje su uspostavili putem društvenih mreža. Smatra da zabavljanje nije lako za žene njenih godina, uprkos tome što je sada u najlepšem dobu života.

Stoga nastavlja da bude u celibatu u kome je sedam godina sve dok ne pronađe nekoga ko je poštuje i pruža joj pravu ljubav za kojom žudi.

- Ne mogu da razumem zašto se starije žene ne cene, imaju toliko znanja da prenesu. Šokirana sam, nijedna žena me ne mrzi, sve su to muškarci. Ima pretnji i ružnih komentara na društvenim mrežama, zabole me prst od blokiranja. Izgleda da nezavisne žene izazivaju muškarce, mnogi su mi rekli da treba da budem u kuhinji i da „znam gde mi je mesto“. Ali šta bi oni mogli da mi ponude? – kaže Fren o neprijatnim komentarima koje dobija.

Bonus video:

05:31

Danas na meniju kod Seke i Raše krompir harmonika!

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.