KINESKINJA OPRALA ALIGATORA OD 90 KILA, PA S NJIM URADILA MONSTRUOZNU STVAR: Zbog ovog traže da se UHAPSI I ZATVORI
Kineskinja zgrozila javnost snimkom, Foto: Prinstcreen/Tviter/TODAY

užas

KINESKINJA OPRALA ALIGATORA OD 90 KILA, PA S NJIM URADILA MONSTRUOZNU STVAR: Zbog ovog traže da se UHAPSI I ZATVORI

Devojka se bavi hranom, a nedavno je prikazala kako pere aligatora od 90 kilograma, a potom ga dere, seče na komade i kuva

Objavljeno:

Kineska influenserka Ču Nijang Šao Hi našla se na udaru kritika zbog kontroverznog snimka koji je obišao planetu.

Devojka se bavi hranom, a nedavno je prikazala kako pere aligatora od 90 kilograma, a potom ga dere, seče na komade i kuva.

Navikli su korisnici interneta da gledaju raznorazne stvari, ali sada mnogi podvlače granicu “bespravne okrutnosti prema životinjama”, prenosi Oddity Central.

Ne samo da je influenserka kritikovana jer je raskomadala i skuvala bespomoćnu životinju (vidimo da su joj čeljusti vezane), već postoji mogućnost da ima problem sa zakonom.

Nju samo na platformi Douyin (kineska verzija Twitera) prati više od 3,5 miliona ljudi, gde je između ostalog zabeležen talas nezadovoljstva i negativnih reakcija.

Posle pranja pod tušem, vidimo kako dere kožu aligatora, a potom ga seče na komade. Meso je skuvala na različite načine.

Influenserka je pokušala da odbrani svoj postupak, objasnivši da je aligator uzgojen na jednoj farmi, i da bi svakako bio žrtvovan.

“Iskoristili bi ga za proizvodnju kože i ručnih torbi. Da li biste rekli ‘ne’ torbi od aligatora? Trebalo bi da budemo racionalniji”.

Prema kineskom zakonu o zaštiti divljih životinja, kuvanje mesa aligatora zahteva podnošenje zahteva nadležnima, a nije poznato da li je devojka to učinila.

08:46

Vladica iz zida izvukao klupko zmija

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.